2789

نترس

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ترس از چی؟

باید باهاش روبرو بشی تا دیگه ترست بریزه

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
ترس از چی؟ باید باهاش روبرو بشی تا دیگه ترست بریزه

خیلی سوار شدم ولی هر سری همینه از بچگی میترسیدم گم شم الان که بزرگم میترسم اتفاقی بیوفته از ریل خارج بشه یا خدای نکرده اتش سوزی 

بچه ها میشه بمونید لااقل دلداری بدید😁

بعد من برا برگشت دو تا گرفتم قطار یدونشو باید کنسل کنم یدونه 6تخته مهتاب یدونم عرفان 4تخته وایی حسابی میترسم هر کدومو کنسل کنم تو اون قطار اتفاقی بیوفته

راستش از این اتفاقا که تو این سالا افتاده ترسیدم اون اتش سوزی تبریز مشهد یا اون تهران مشهد درسته خاموش کردن کسیم نمرد ولی ادم میترسه یا مشهد یزد اتفاقا عرفان  از شرکته ریل سیره همونی که شش تختش از ریل زد بیرون