2777
2789
کسی میدونه اخلاق کلی شون چجوره؟ طرز برخوردشون  ارزششون برای زن و زندگی  و مهم تر ...

بابا اصلا مهم نیست از کجا باشه پسرشون پسند کنه خارج از کشورم میرن😂

ارزش که مثلا زن خونه داری اینا بلد باشه خیلی خوششون میاد

😐        🥴         🙄         😑                                  \|/        \|/         \|/         \|/                                  \  /       \   /        \  /         \ /            آدم وقتی تو نی نی سایته👆                                     اینام آدمن دیگه من چکار کنم سرو گردنشون از هم جدا افتاد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همه جا همه جور ادم هس من خودمم زنجانی ام جبهه نگیرید پسسس ولی تاجایی که دیدم به شدددت غیرتی و بددل ...

ببخشید ناراحت نشین ها ولی این خساست هم من دیدم بازم عذر میخوام میدونم همه جا خوب وبد داره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
[QUOTE=278095146]سلام بله من[/QUOTE من نزدیک دوساله یه اقایی رو از زنجان دوس دارم  خودم کو ...

من دوست صمیمیم زنجانیه...اکثرا خانواده دوستن غریبه رو نمی‌دونن از لحاظ کلی هم خوبن آدمای اهل خوشی هستن..بازم نمیشه گفت بد و خوب همه جا هست اما من بدی ندیدم تا حالا خیلی از اطرافیانم زنجانی بودن...آدمای آروم و خوبی ان

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»..¹⁴⁰⁴-²-⁶ برای اولین بار دست و پای کوچولوتو ،صورت و بدنتو دیدم❤️..¹⁴⁰⁴-²-¹⁰جیگرگوشه م امروز مامان بابا رو خیلی ترسوندی..¹⁴⁰⁴-³-¹⁷(آنومالی)دنیامون آبی شد الهی شکر که سالم و سلامتی💙پسرم لحظه شماری میکنیم برای بغل کردنت🫂..¹⁴⁰⁴ـ⁵ـ¹ عشقِ مامان،چقدر هر روز که بزرگ تر میشی و لگد‌های قوی تر میزنی با وجود درداش ذوقتو دارم 🥺💙 خدارو هزاران بار شاکرم بخاطر وجودت ²⁴هفته‌و⁴روزه مهمونه دلمی مامان🤲🏻⁸آبان¹⁴⁰⁴ منتظرتم مامانی بیای و به سلامتی به اندازه ⁹ ماه دلتنگیام بغلت بگیرم و لذت ببرم از نگاه کردن تو چشمای نازت💙نور چشمیم،قند روزای تلخ مادر،گل پسرم²⁸مهر¹⁴⁰⁴اومد تا یه عمر دلیل دلخوشیمون باشه💎🧿🤲🏻خدایا شکرت خودت نگهدار پسرم باش که من سرش سالها دویدم ساده بدستش نیاوردما خدایا خودت شاهدی🥲🤲🏻💙

بابا اصلا مهم نیست از کجا باشه پسرشون پسند کنه خارج از کشورم میرن😂 ارزش که مثلا زن خونه داری اینا ...

من خونه داری بلدم 

ولی خونه دار نیسدم😂😂

اقامون خودش یه پا خونه داره😅😅

اما اسی من طارم زندگی میکنم شهرستان های زنجان خیلی خوب و غریب دوست هستن واقعا واینکه زنجانی ها خیلی وضع شون خوبه 😁😁

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
بله من خودمم زنجانم و زنجانیم دارم این خصوصیات بین مردم می بینم

منو شوهرم هر دو زنجانیم هر دو هزار درجه باهم فرق داریم 

اخلاق فرهنگ خانواده کلا دیگه 

همه جا همه جور آدمی هست دیگه 

تو آشناهام هستن مثلا هر دو زنجانی ان ولی یکی خانواده شو رو چشمش نگه داشته فکر زن و زندگیه یکی فکر ولگردی و رفیق بازی

اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم