2789
عنوان

کاشت مژه

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 32 پست
من بلوار مطهری اردلان  نزدیک مرکز خرید مهستان😁

میدونم کجاست 😊😊😊

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من دوبار زدم مثل چی پشیمونم هرچقدم الکی تعریف میکنن الکیه مژه های خودمم ریخته باید تقویت کننده بزنم& ...

خوب یک بار زدی دیدی بده چرا دوباره زدی دخترجان

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من دوبار زدم مثل چی پشیمونم هرچقدم الکی تعریف میکنن الکیه مژه های خودمم ریخته باید تقویت کننده بزنم& ...

ارایش چشم میکردی با کاشت؟؟

چون کلا وقتی کاشت یا اکستنشن داری باید ارایش چشمو به حداقل برسونی

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
ارایش چشم میکردی با کاشت؟؟ چون کلا وقتی کاشت یا اکستنشن داری باید ارایش چشمو به حداقل برسونی

اصلا. فوقش یکم بعضی وقتا سایه پودری. پیش بهترین مژه کار شهرم رفتم کلا محاله بعد کاشت ریزش نداشته باشی 

💎دُخــتـــَر ڪُـــــورد💎
اصلا. فوقش یکم بعضی وقتا سایه پودری. پیش بهترین مژه کار شهرم رفتم کلا محاله بعد کاشت ریزش نداشته باش ...

اره بلاخره چسبش باعث ریزش میشه

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
ارایش چشم میکردی با کاشت؟؟ چون کلا وقتی کاشت یا اکستنشن داری باید ارایش چشمو به حداقل برسونی

یعنی نمیشه سایه زد خط چشم کشید؟

اره بلاخره چسبش باعث ریزش میشه

برای تقویت چی باید مصرف کرد؟

یعنی نمیشه سایه زد خط چشم کشید؟

ببین چون کلا نمیشه زیاد تمیز کرد و‌دست کشید برای این که ماندگاریش بیشتر باشه

بهتره ارایش چشم نداشته باشی

ببین چون کلا نمیشه زیاد تمیز کرد و‌دست کشید برای این که ماندگاریش بیشتر باشه بهتره ارایش چشم نداشته ...

من بدون خط چشم نمیتونم 😅😎

خب اکستنشن خط چشمی بزن کیم استایلم قشنگه

دخترم من از این چیزها سردرنمیارم چین شاید باورت نشه😅🤣