2777
2789
عنوان

فرار کردن🚶‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 42 پست
والا خوبه باز تو رفتی دیدی من نهایتا بتونم عکسش و ببینم🤦‍♀️🤣

حتما برو ،تو یک موقعهایی خیلی آف میخوره ارزون میشه تورها،مث ماه رمضون،محرم ،عزاداریها،تابستون،

متاهل ۴۰ ساله و مادر سه فرزند،برادر محترم لطفا درخواست نده ،بنده جای مادرت!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتما برو ،تو یک موقعهایی خیلی آف میخوره ارزون میشه تورها،مث ماه رمضون،محرم ،عزاداریها،تابستون،

تور ها میشه بهش اعتماد کرد؟ چند میگیرن برای کیش یا خارج از کشور هم میبرن؟ بعد خودشون میبرن جاهای دیدنی؟

پا ها روی زمین ولی طرفدار پرواز!

من میرفتم توی یه شهری که بازار کار به چیزی ک بهش علاقه دارم خوبه

و توی یه جایی مثل خوابگاه ک کمترین هزینه رو داره زندگی میکردم 

با بخشی از پولم هم کار موردعلاقمو یادمیگرفتم و شروع به کار کردن میکردم مثل کارای زیبایی که زود به درامد میرسن

هیچ خرج غیرضروری هم نمیکردم این مدت و ازون ۳۰۰ تومن فقط برای شروع کار و هزینه ناچیز خوابگاه استفاده میکردم

به مرور ک درامدم خوب میشد، پس اندازم هم بیشتر میشد و میرفتم یه جای بهتر زندگی میکردم و همینجوری پله پله پیشرفت میکردم

و طی این مدت از طریق یوتوب و چیزای رایگان روی زبان انگلیسی و ترکیم هم کار میکردم

تهشم اگ ب ی پس انداز نسبتا خوب و‌کافی ای میرسیدم میرفتم ترکیه و کارمو اونجا ادامه میدادم چون درامد کارای زیبایی مثلا ناخونکاری اونجا عالیه

و  اگه باز اونجا خیلی پیشرفت کردم و درامدم عالی شد ازمون ایلتس میدادمو میرفتم یه کشور بهتر 

تور ها میشه بهش اعتماد کرد؟ چند میگیرن برای کیش یا خارج از کشور هم میبرن؟ بعد خودشون میبرن جاهای دید ...

آره تورها خیلی بصرفه ن ،هم بلیط و هم هتل هماهنگ میکنن اکثر هتلها هم یه گشت رایگان خود هتل رو دارن برای گشتن و بازار،برا خارج هم تور میزارن همینجوره،منکه نرفتم خارج،اگه خودت بخای هزینه کنی برا بلیط گرفتن و هتل خیلی بیشتر میشه پولش،اونها بخاطر تعداد زیاد مسافر از همه جا آف میگیرن

با کی برم کی ببره خانواده من کاملا ضد تفریح هستن هیچ جا نمیبرن😐

یکنفر پیدا کن ،خاهری دوستی فامیلی...من یه سفر مجردی با خاهرم رفتیم خوش گذشت

با سیصد هیچ جا نمیشه رفت حتی تو روستا .ولی همیشه تو فکرم بود اگه یه روزی روزگاری گوش شیطون کراز همه ...

حالا باز من مشهدم،آرزومه ازین شهر غمگین با مردمان مذهبی و ضداجتماعیش برم،اینجا درسته ک شهر آباد و قشنگ و بزرگی هس ولی ما یه کنسرت نداریم،نمیشه محله های قدیمیش راحت بچرخی بسکه مردمش مذهبی ان و بدبد نگاهت میکنن و حتما چن نفر مزاحمت درست میکنن،باید مث خودشون پوشید و رفتار کرد

من میرفتم توی یه شهری که بازار کار به چیزی ک بهش علاقه دارم خوبه و توی یه جایی مثل خوابگاه ک کمترین ...

پشم نموند واسم برنامه ریزیت خیلی عالیه

خوشم اومد ایول🤗

جایی خوانده بودم پایان تلخ بهتر از تلخی بی‌پایان است ولی هیچ گاه نفهمیدم چرا تلخی من تا این حد بی‌پایان است...
حالا باز من مشهدم،آرزومه ازین شهر غمگین با مردمان مذهبی و ضداجتماعیش برم،اینجا درسته ک شهر آباد و قش ...

والا منم که تو قزوینم اصلا جالب نیست همه جا پر از آدمایی که خودشون و تنشون و راحت به پول میفروشنه...پیدا کردن آمای سالم به اندازه‌ی پیدا کردن گنج همون قدر سخته و غیر ممکنه....

جایی خوانده بودم پایان تلخ بهتر از تلخی بی‌پایان است ولی هیچ گاه نفهمیدم چرا تلخی من تا این حد بی‌پایان است...