2777
عنوان

هوو داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 20943 بازدید | 56 پست
اون دیگ بر نمیگرده چند ماه ک نیس 4 ساله

خدا کریمه.شاید حکمت خدا این بوده.و اینم بگم من واقعا صاف و صادقم.و همه چیو سپردم به خودش میدونه که چاره دردم فقط خودشه ولی نمدونم چرا جواب نمیده خیلی دعا کردم.ولی اجابت نشده برا همون میگم شاید خدا داره صبر منو می‌سنجد.

برام دعا کن

واقعااااا.خدا نصیب دشمن آدم نکنه.خیلی سخته.ضربه ای که بعد میخوری از لحاظ روحی و روانی.حالا که تو این ...

نمیدونم چی بگم که دلت آروم شه ولی بهش فکر نکن برات مهم نباشه 

زندگیتو بکن بچه هاتو بزرگ کن 

با اون زن هم کاری نداشته باش انگار نیست 

شوهرت هم هر وقت اومد خونه با روی باز باهاش برخورد کن 

خدا..

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه این ازین غلطا نمیکنه که عقد دایمش کنه چون خودش هم از ابروش می‌ترسه مطمئنم...واینکه بچه بیاره اصلا ...

به نظرم کاملا در اشتباهی

آه هیچ کس دامن کس دیگه رو نمیگیره.خیلی وقتا هم آدما تقاص کاراشونو پس نمیدن و خیلیا هم از اشتباهتشون پشیمون نمیشن پس ذهنت رو کلا ازین چیزا پاک کن

اگه قراره بمونی فقط ۲ تا راه پیش رو داری یا اینکه کلا خودتو بزنی به اون راه و فکر کنی شوهرت همچین کاری نکرده که تقریبا غیر ممکنه یا اینکه از بزرگترا حالا هرکی که شوهرت ازش حرف شنوی داره و حساب میبره کمک بگیری.تو کامنتات خوندم که شوهرت ۴ ساله بهت خیانت کرده.۴ سال زمان کمی نیست اگه قرار بود ولش کنه تا الان کرده بود.وقتی خودت تنهایی نمیتونی زندگیت رو درست کنی بهتره از دیگران کمک بگیری.میفهمی که چی میگم؟نه اینکه تو بوق و کرنا کنی که آی ملت شوهر من رفته زن نگرفته نه! فقط پیش ی بزرگتر عاقل حرفت رو بزن و ازش کمک بخواه

به نظرم کاملا در اشتباهی آه هیچ کس دامن کس دیگه رو نمیگیره.خیلی وقتا هم آدما تقاص کاراشونو پس نمیدن ...

عزیزم حالا الان اهم دامنشو نگیره چند وقته دیگه میگیره.چوب خدا صدا نداره.بلاخره قیامتی هم هست.انشالله که همه آه و اشکای من تو قیامت به همین زن نشون داده بشه و عذاب بکشه.خدا ازش نگذره.حق الناس به گردنش.

نمتونم به کس بگم به هر کی بگم شوهرم طوری رفتار میکنه که میگه خودش باعث شد همچین کاری بکنم.و طلبکاری میشه زندگیم بهتر که نه بدتر میشه.میدونی افسوس میخورم که کاش همون روز اول که فهمیدم عه پدرشوهرم میگفتم ولی ترسیدم.نمتونم وارد جزئیات بشم.راهی جز صبوری ندارم.البته اگه خانوادم بفهمن پشتمون میگیرن ولی نمیخام کسی چیزی بفهمه نمیخام بچهدهام وار دعوا بشن و ضربه بخورن

نمیدونم چی بگم که دلت آروم شه ولی بهش فکر نکن برات مهم نباشه  زندگیتو بکن بچه هاتو بزرگ کن&nbs ...

مجبورم همینطوری باشم.میدونی دلمو اینجوری آروم میکنم میگم اینهمه مرد زن دوم گرفتن چی شد.هیچی دارن زندگیشون رو میکنن.شوهر منم که نمیخاد دست اون زن رو برا کسی رو کنه.بزار مخفی باشه بلاخره یه روزی جایی سرش به سنگ میخوره خدا کریمه.

من خودم خیلی دعا کروم ولی تو رو خدا تو هم برا من دعا کن که آرامش به من برگرده.اینم بگم شوهرم خیلی معتقده.و توکلی همیشه به خداست ولی تو این مورد چی بگم.انشالله خداوخودش کمکش کنه

مجبورم همینطوری باشم.میدونی دلمو اینجوری آروم میکنم میگم اینهمه مرد زن دوم گرفتن چی شد.هیچی دارن زند ...

همسایه مامانم اینا یه زن خیلی مومن و مهربونه خداشاهده انقدر زن خوبی بود 

خودش نمیخورد میداد برای برادرشوهر مریضش 

پدرشوهرشو تر و خشک میکرد 

مادرشوهرشو...

برادرشوهر مریضو نگه میداشت

برادرشوهرش ورشکست شد شوهرش بدهی اونو داد 

این زن یه یخچال تو خونش نداشت... 

یه لباس درست و حسابی تنش نبود 

یه طلا نداشت 

الان چند ماهه شوهرش رفته زن دوم گرفته اورده تو یه خونه با این... خونشونم دو طبقه یا دو واحد نیست یه واحده

بنده خدا صداش درنیومده😞 

زنه دوتا پسر بزرگ داره خودشم زیر خونه رو مغازه زده 

این همسایه ما بدبخت میشوره و میسابه واسه اونا 

چقدر یه زن میتونه صبور باشه 

خداااااااا 

استخوونای این زن از طلاست 

جالبه بگم مرده رفته برا زن دومی سمند خرید😏 

خدا..

به نظرم آدم نباید خودش بی ارزش بدونه ارزش هر آدمی بیشتر از این حرفاست درس بخونید  به یک جایی برسید خوبیش اینه یک هویت پیدا می کنید. و زندگی های بی عشق یا ناصرالدین  شاهی نمی مونید مثل منکه رفتم

من شماره ام دادم به یه پست پلید ازم سو استفاده کرد همین چند وقت پیش درحالیکه زن داشت افتاد دنبالم درست مثل دوست متاهل لاشی خاله  زنک پست پلید عوضی شروع کرد به بدجنس موذی گری گوز بازی حیوون وحشی موندم چرا من باید هوو شم یا کثافت زن دوم بد بدجنس با اون ج.نده دهاتی کودن هرزه پخمه وراجش