2777
2789
چیشده عزیز دلم من دارم با بغض تایپ میکنم 

منم چشمام خیسه 

هیچ فقط دلم گرفته دلم آرامش میخواد مشکل خانوادگی چیزی ندارم که بخاطر اون باشه فقط دلم آرامش میخواد میخوام بتونم خوشحال باشم از ته قلبم

تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز...😇😇😇
از دسته این شوهرا خدا هدایتشون کنه ، فقط دل میشکونن😔

بخدا حالا خودم به درک خون دخترام کثیف کرده ایقد اذیتشون میکنه 

کسیو ندارم وگرنه دست بچه هام میگرفتم خومونو از شر این خلاص میکردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرم ۱ث سال ازم بزرگتره دو تا دختر دارم ۲ ساله و۱ ساله اصلا روزگارم سیاه کرده بخدا موهام کامل سفید ...

آدم گاهی وقتا دلش میخواد با کسی که نمیشناسه درد و دل کنه و آروم بشه اشکال نداره همه همینجوریم

تاپیک های قبلت را خوندم خدا دختر هات را خوشبخت کنه بدون که صبر مقابل بداخلاقی شوهر نصف اجر شهید را د ...

قربون خدا برم کجا نشسته که همه ی اینا رو میبینه و کاری نمیکنه 😭😭😭من با ای سنم مگه چقد تحمل دارم

منم چشمام خیسه  هیچ فقط دلم گرفته دلم آرامش میخواد مشکل خانوادگی چیزی ندارم که بخاطر اون باشه ...

انشاالله عزیزم زندگیت جوری بره بشه که خودت دوست داری 

آدم گاهی وقتا دلش میخواد با کسی که نمیشناسه درد و دل کنه و آروم بشه اشکال نداره همه همینجوریم

چرا هرشب باید به گریه بخوابم 

کلا روح و روانمو نابود کرده

خیلی اذیتمون میکنه دست رو بچه ۲ ساله بلند میکنه

بخدا حالا خودم به درک خون دخترام کثیف کرده ایقد اذیتشون میکنه  کسیو ندارم وگرنه دست بچه هام می ...

آره خیلی سخته ، ی بزرگتر نداره که باهاش حرف بزنی ، یا بخودش بگو چرا اینطوری می‌کنه شاید ی چیزیش شده اینطوری می‌کنه 

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد...
آره خیلی سخته ، ی بزرگتر نداره که باهاش حرف بزنی ، یا بخودش بگو چرا اینطوری می‌کنه شاید ی چیزیش شده ...

کلا از اول بد اخلاق بود و کتکم میزد یه چن بار خاستم جدا بشم ولی خانوادم مخالفت کردن گفتن زشته اگه طلاق بگیری جایی تو‌خونه ما نداری 

نمیتونی به خانوده اش بگی ؟تهدید کن اگه بچه ها را بزنی میرم 

الان جدید خیلی تغییر کرده 

عذر میخام ولی از نظر جنسی هم صفر صفر شده 

بخدا هرشب بهترین غذا هارو براش میپزم  و محبت و همه چی ولی اون آخرش هیچ 🥺🥺

کلا از اول بد اخلاق بود و کتکم میزد یه چن بار خاستم جدا بشم ولی خانوادم مخالفت کردن گفتن زشته اگه طل ...

نه جدا شدن سخته اونم با بچه، شوهره منم خیلی بداخلاقه و دست به زن هم داره ولی بخاطره بچه ها باهاش مدارا میکنم زیاد حاضر جوابی نمیکنم مجبورم ، چون ازدواجم به خواسته خودم بوده 

نه جدا شدن سخته اونم با بچه، شوهره منم خیلی بداخلاقه و دست به زن هم داره ولی بخاطره بچه ها باهاش مدا ...

من همش بم سرکوفت میزنه بخاطر دخترام خیلی میشکنم تو خودم و چیزی نمیگم 

الان جدید خیلی تغییر کرده  عذر میخام ولی از نظر جنسی هم صفر صفر شده  بخدا هرشب بهترین غذ ...

خب تو پیشقدم شو ، بخودت برس ، لباسهای باز و تنگ بپوش مطمئن باش تغییر میکنه

خب تو پیشقدم شو ، بخودت برس ، لباسهای باز و تنگ بپوش مطمئن باش تغییر میکنه

آجی خیلی میرم سمتش خیلی به خودم میرسم 

اصلا هیچ انگار نه انگار 

بعدم اتاق خوابشو جدا کرده ای یه ساله اصلا پیش من نمیخابه هروقتم برم پیشش بام بد رفتاری میکنه

من همش بم سرکوفت میزنه بخاطر دخترام خیلی میشکنم تو خودم و چیزی نمیگم 

دختر خیلی خوبه، تاج سرن، الان نمیدونه بعدن میفهمه، میتونی بعد بزرگ شدنشون بری دکتر برا پسر دار شدن، ولی کفر نعمته ، دختر برکت خونه ست، منم ی دختر و دوتا پسر دارم