2777
2789
عنوان

اجازه گرفتن از شوهر 🤨🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 34 پست

من میگم ولی گاهی میگه تازه اونجا بودی کجا میری ولی من بازم میرم که حالت اجازه نشه ولی متاسفانه الان مامانم این جوری هست قشنگ اجازه میگیره هنوز و بابام اکثرا میگه نه😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۲ساله دارم اجازه میگیرم وجالب ترش اینجاست که بیشتروقتاهم اجازه نداده 

دقیقاشدم مثل یک زندانی که اسیرشده

هیچوقت اجازه نگیربهترین کارومیکنی مادرت میخوادبدبختت کنه که میگه اجازه بگیر

بازخانواده ی من برعکسن اصلااجازه نمیگیرن فقط منم که بیچاره شدم

آدم های تمام شده رادیگرازنوشروع نکنید....نه آنهامثل قبل خواهندبود.....ونه تو.....ونه حتی رابطه هایتان........
اوووق ننه بزرگ و خاله خان باجی ها چی دارن میرین پیششن یه مشت مغز پوسیده

این چه حرفیه من تنها جمعی که دوسداشتم باهاشون باشم خاله ام و‌مادر بزرگم‌ و مادرم بود منم تنها نوه ‌ی دختر هستم

کلی چیز ازشون یاد میگرفتم کلی باهم میخندیدیم و‌شوخی میکردیم چهار تاییمون یه گروه بودیم واسه خودمون باهم میرفتیم بازار

میرفتیم تفریح با خالم‌ انقد میخندیدیم به سوتی های همدیگه

اما همش تموم شد دیگه من شدم یه مرده الان ۶ ماهه خونه هیچکس نرفتم دیگه زندگیم‌ تموم شد 😭

دل من تنگ صدایی‌ست   که نیست...
این چه حرفیه من تنها جمعی که دوسداشتم باهاشون باشم خاله ام و‌مادر بزرگم‌ و مادرم بود منم تنها نوه&nb ...

چرا عزیزم!

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️
چرا عزیزم!

بچم جلو چشمم پر پر شد بچه سالم و مثل دسته گل یدفه تب کرد بردمش بیمارستان رفت تو کما بعد یکهفته پر پر شد😭😭

گفتن miscگرفته از عوارض کرونا

دل من تنگ صدایی‌ست   که نیست...
بچم جلو چشمم پر پر شد بچه سالم و مثل دسته گل یدفه تب کرد بردمش بیمارستان رفت تو کما بعد یکهفته پر پر ...

وای خدایا چقدر سخت من الان دلم شکسته مشکلات دارم الان داشتم گریه میکردم با دل شکسته از خدا میخوام به دلت آرامش بده و هر چی میخواهی و به صلاحت هست