2777
2789

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭😭😭

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله این ماه با عشقم عقد کنم و عشقم همه جوره بخوادتم و معتاد و مریض نباشه و شغل دولتی عالی با حقوق بالا داشته باشه و از هم صاحب اولاد سالم و صالح و زیبا بشیم 😭🥺🙏 دو ،سه تا پسر و یه دختر 😭🙏🙏🙏🙏

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ایی و چند تا عمل زیبایی دیگه انشالله خیییییلیییی زود پولشون جور شه انجام بدم 😭😭🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 و انقد زیبا و بی نقص شم هیشکی نتونه از ظاهرم عیب و ایراد بگیرع🙏😭😭

دعات کردم عزیز..انشالله خبر مامان شدنت رو بیای بهمون بدی🌻

انشاالله هر چی از خدا میخوای بهت بده ممنونم ازت واقعا ممنونم 

همین الان داشتم فک میکردم چی میشد یکی ک مشهده بهش بگم دعام کنه بعد دو دقیقه تو پست گذاشتی 😔😔

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله دبیری جغرافیا ۱۴۰۲ قبول شم و استخدام رسمی آموزش و پرورش شم 🥺🙏😭😭😭😭

تو رو خدا خیلی ویژه دعام کن  انشالله همسر سابقم و اون خواستگارم که روم عیب گذاشتن و پسر داییم انشالله همسرایی گیرشون بیاد از همه زشت تر و سیاه تر و بیکارتر و بداخلاق تر ... انشالله هیچ وقت خوشبخت و موفق و پولدار و سالم و آبرو دار نشن همسر سابقم و اون خواستگارم و پسر داییم بازیم دادن و خیلی بد دلمو شکوندن و بعد چند ماه اسم گذاشتن رو ظاهرم و همه چیم عیب کردن و رفتن😭😭😭😭😭ابرومو الکی بردن،تو رو قرآن تو رو خدا دعام کن زشت ترین و سیاه تربن و کوتاه ترین و بد ریخت ترین و بیکار ترین و بی تخصیلاترین زن عالم نصیب ۳ تاشون حتما بشه اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🙏🙏🥺

تو رو خدا خیلی برای حفظ آبرو و سلامتی و زیبایی و محبوبیت و رزق و روزی و خوشبختی و آرامش من و عزیزانم دعا کن 🙏😭

تو رو خدا خیلی ویژه دعام کن  انشالله همسر سابقم و اون خواستگارم که روم عیب گذاشتن و پسر داییم ا ...

انشالله کسی سر راه زندگیت قرار بگیره که صد ها برابر اون غم و غصه هایی که داشتی شاد و خوشبختت کنه🌻خدا حواسش به حق بنده هاش هست مطمئنا خدا حق مظلوم رو از ظالم میگیره و نمیذاره حقت پایمال بشه🙂