2789
عنوان

بچها بیاید😇😇😂

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 22 پست
من که خونه بابام یه گوشه هم واسه خودم نداشتم  همیشه وسط پذیرایی کارتون خواب بودم شما دارید حال ...

منم همینطور😁

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه باید اتاق داشته باشیم  من اگه اتاق نداشته باشم 😐🔪 همه رو...  😂🤦🏻‍♀️

😂😂

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     

من که حتی وقتی واسه کنکور درس میخوندم . جام توی حال بود همونجا یه گوشه کتابهامو وسایلمو پهن میکردم و دور و برم پر چرک‌نویس بود و ماشین‌حسابم

همونجوری هم دانشگاه قبول شدم

من که حتی وقتی واسه کنکور درس میخوندم . جام توی حال بود همونجا یه گوشه کتابهامو وسایلمو پهن میکردم و ...

سختت نبود

مخصوصا خونه های که مهمون زیاد رفت و آمد داره

سختت نبود مخصوصا خونه های که مهمون زیاد رفت و آمد داره

مهمون میومد من همونجا درس میخوندم😂

عادت کرده بودم دیگه از اول ابتدایی تا دانشگاه همیشه همینجوری درس خوندم گاهی انقدر تو درسهام غرق میشدم که صدام میزدن نمیشنیدم😁

مهمون میومد من همونجا درس میخوندم😂 عادت کرده بودم دیگه از اول ابتدایی تا دانشگاه همیشه همینجوری در ...

چقد خوب😁

موفق باشی