2777
2789
عزیزم من این ماه کلومیفن داشتم  با اوپپتی وومن با کوکیوتن با اینوفولیک اینا مکمل های قوی ای هس ...

عزیزدلم .انشا.. اینبار پریود نمیشی و با خبر خوش بارداریت توکل به خدای متعال من رو تگ کن

دقیقا چقدر برم دکتر بخدا هر ماه کلی پول سونو ازمایش اخرشم هیچ 

من دیگ روم نمیشه به شوهرم بگم پریود شدم پول بده برم دکتر 

میگم خو هفته ی دیگم‌پریود شدم دیگ قید حاملگی رو میزنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

[QUOTE=277918298]انشالله عزیزم دعاکن برامون انتظار  به بزرگی الله و به حق محمدرسول الله  انشا.. هم شما هم همه مادران منتظر خیلی زود دامنتون سبز بشه .انشا.. برات دعا میکنم اینبار پریود نشی و حامله بشی عزیزدلم الان ۱۰ صلوات برات میفرستم

من دیگ روم نمیشه به شوهرم بگم پریود شدم پول بده برم دکتر  میگم خو هفته ی دیگم‌پریود شدم دیگ قی ...

افرین منم دیگه روم نمیشه وکلی هم پیشش گریه میکنم بارم بیچاره دل داریم میده میگه اشکال نداره

مرسی فداتشم لطف داری عزیزدلم از خدا هر چی میخوای بهت بدع

فدات عزیزم فقط یادت باشه هیچ وقت از درگاه خدا نا امید نباش ولی سعی کن زیاد بهش فکر نکنی فقط اقدام کن ولی زیاد بهش فک نکن درست وقتی که فکرش رو نمیکنی بهت میده😙

نمیدونم چجوری باید فکر نکرد خیلی تنهام کسی دورو برم نیست 

عزیزم یا برو کلاس یا فیلم ببین یا برو خودت بگرد یکم خودت رو مشغول کن انشا.. خیلی زود خداوند متعال دامنت رو سبز کنه عزیزدلم 

عزیزم یا برو کلاس یا فیلم ببین یا برو خودت بگرد یکم خودت رو مشغول کن انشا.. خیلی زود خداوند متعال دا ...

ی مدت تابلو فرش میبافتم تابلو فرشم تموم شد دیگه من دیدم نزدیک عیده نرفتم کلاس