2777
2789
عنوان

ازمایش بتا

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 41 پست
نمیدونم چرا ولی دلم میگه منفیع چون بی بی مثبت نشد

هاله هم داشته باشه یعنی مثبته گلم

کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔  خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه میگن روز بع روز پررنگ تر میشه

من الان ۹هفتم تموم شده

باور کن چند روز پیش الکی بیبی چک زدم

منفی دراومد🤣🤣🤣🤣

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
واااقعاا؟؟؟؟😍😍😍😍ینی میشه🥺

واقعا موندم بیبی چکا چرا اینجوری شدن

مخصوصا از اون بیبی چک زردا اونا افتضاحن

مارک بیبی چکت چی بود

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
اره

معمولا اولین حاملگی بتا دیرتر بالا میره منم تو اولین حاملگی بعد از یه ربع یه هاله ی خیلی کم رنگ افتاد که همه میگفتن منفیه چون باید تا 5 دیقه هاله میوفتاد ولی تست دادم و 6 هفته هم بود

اخه میگن روز بع روز پررنگ تر میشه

آره برا شما هم پر رنگ نشد؟ 

جواب آزمایشتو گرفتی به من خبر بده 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
نمیدونم چرا ولی دلم میگه منفیع چون بی بی مثبت نشد

ب  بیبی نباید اعتماد کرد. من مامانم داداشم با همین بیبی کم رنگ اورد گلم حتما ک نباید پر‌رنگ‌باشه وقتی اولت باشه فک‌کنم کمرنگ میشه

بچه ی اولته؟

من اره برا من دو روز بعد موعدم مثبت پررنگ شده

ولی یکی از دوستام عکس بی بی چکشو گذاشتم تاپیکای قبلم 

دو هفته بعد موعد زده خیلی کمرنگه اونم میگه حتما منفیه نمیره آزمایش🙁

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
حتما عزیزم

کی میگیری جوابشو؟