2777
2789
عنوان

😭دیگه بریدمممم🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 44 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خجاااااالت بکش باباااااااا  .  یعنی چی دست به کارای ناجور بزنم؟؟؟؟  من گفتم الان ۴٠ ...

حتما تجربه نداشتی که درک نمیکنی.نمیدونی هرماه چندتا بی بی چک منفی ببینی.تجربه نداری زیر نور لامپ هر مااااه دنبال هاله بگردییییی یعنی چی

یکسالو نیمه.نمیتونم بخدا نمیشه فکر نکنممم

ببین من یه دوستی دارم بنده خدا یه سال بود اقدام بود نشد رفت خلاصه دکتر آخرش به اینجا رسید دکتر گفت تو طبیعی باردار نمیشی برو بکار نامه هم داده بود دوست من دیگه بیخیال شده بود میخواست دیگه کاراشو کنه بره برای کاشت که الان بصورت طبیعی بارداره😃

حتما تجربه نداشتی که درک نمیکنی.نمیدونی هرماه چندتا بی بی چک منفی ببینی.تجربه نداری زیر نور لامپ هر ...

به نظرم همسرت اگه اینقد عجله نداشت شما هم تحت فشار نبودی ...کاش میشد هر دوتون یه مدت بیخیال بچه شین...

حتما تجربه نداشتی که درک نمیکنی.نمیدونی هرماه چندتا بی بی چک منفی ببینی.تجربه نداری زیر نور لامپ هر ...

چرا عزیزم  .  هم تجربه انتظارشو داشتم  .  هم آی وی اف  .  هم دو بار سقط  ،  یه بار دوقلو  ،  یه بار یه قلو  .  

چون تجربه همه چیو دارم  بهت میگم بی خیال باش.  

۲۰ سالمه.یکسالو نیمه اقدامم    

تازه یک سالونیمه😐من یازده ساله اقدامم ۲۳سالمه ارع بعضی موقعهاادم خسته میشه چکاری میشه کرد

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭