woooody مدیر عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 4464 عنوان مرگ کان😿😿😿😿 | مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 47 پست خیلی بد مرد دلم سوخت براش باباعه تازه یادش افتاد براش پدری کنه یا دوروک😿💔 1401/12/14 | 02:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
woooody مدیر استارتر عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 4464 از اون قسمتی که قدیر مرد دیگه چرت شد نویسنده مشکل روانی داره دلش میخواد همه بدبخت و بیچاره باشن به خدا همش شخصیتارو میکشه بیا منم بکش راحت شی
marall66 عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 6557 از اون قسمتی که قدیر مرد دیگه چرت شد نویسنده مشکل روانی داره دلش میخواد همه بدبخت و بیچاره باشن آی گفتیاورهان بیچاره یه کار خوب گیرش نیومدعمر هیچ جا کار بهش نمیدنمگه میشه برا تاپیکام گزارش بزنین،براتون متقابل میزنم اگه زدین همون تاپیک رو لایک کنین برام که منم براتون بزنم زیاد نیستن
woooody مدیر استارتر عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 4464 من دیدمش نمرد که نگو میمیره که فیلمش چرت میشه مگه میشه اینهمه مرگ تو فیلم اونم بیشتر به دست آکف میمیره میره جلوی سوسن رو بگیره باهم پرت میشن سوسن زنده میمونه این میمیره
تعلیق_نکن_نینی_یار عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 25944 اها بی مقدمه رفت سراغ اصل مطلب نفهمیدم 😂 از دوروک حدس زدم منم.. تیتر و متوجه نشده بودم 😁 🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
marall66 عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 6557 بعد عین خیالشم نباشه 😅 اونوقت ما یه حرفی به کسی حتی مجازی میگیم که ناراحت بشه تا چند روز عذاب وجدان داریم برا تاپیکام گزارش بزنین،براتون متقابل میزنم اگه زدین همون تاپیک رو لایک کنین برام که منم براتون بزنم زیاد نیستن
mydeniiz عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 1970 از دوروک حدس زدم منم.. تیتر و متوجه نشده بودم 😁 اسماشونم چقدد سخته 😦
marall66 عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 6557 میمیره میره جلوی سوسن رو بگیره باهم پرت میشن سوسن زنده میمونه این میمیره تو قسمت چندی الان؟ برا تاپیکام گزارش بزنین،براتون متقابل میزنم اگه زدین همون تاپیک رو لایک کنین برام که منم براتون بزنم زیاد نیستن
woooody مدیر استارتر عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 4464 آی گفتی اورهان بیچاره یه کار خوب گیرش نیومد عمر هیچ جا کار بهش نمیدن مگه میشه اره همش بدبختن مگه میشه یه کار گیرش نیاد یا همش دردسر براش ایجاد شه کل بدبختیا برا ایناس
woooody مدیر استارتر عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 4464 تو قسمت چندی الان؟ یکی دو قسمت دیگه تو تلوزیون فک کنم نشون بده ۴۷ به زبان اصلی دیدم
marall66 عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 6557 یکی دو قسمت دیگه تو تلوزیون فک کنم نشون بده ۴۷ به زبان اصلی دیدم زیرنویس که سختهمنم پسرم برام دانلود کرد نتونستم زیر نویس بخونم گفتم با فیلم جلو میریم برا تاپیکام گزارش بزنین،براتون متقابل میزنم اگه زدین همون تاپیک رو لایک کنین برام که منم براتون بزنم زیاد نیستن
woooody مدیر استارتر عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 4464 زیرنویس که سخته منم پسرم برام دانلود کرد نتونستم زیر نویس بخونم گفتم با فیلم جلو میریم تو تلوزیون دیگه کم کم میرسه بهش کلا فک کنم تو این هفته بهش برسه ولی اعصابم براش خورد شد باباش یه خیلی عوضی بازی سر این بچه درآورد
marall66 عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 6557 تو تلوزیون دیگه کم کم میرسه بهش کلا فک کنم تو این هفته بهش برسه ولی اعصابم براش خورد شد باباش یه خیل ... چهره کان مظلومهحقش نیست بمیرهکاش بجاش آکف میمرد برا تاپیکام گزارش بزنین،براتون متقابل میزنم اگه زدین همون تاپیک رو لایک کنین برام که منم براتون بزنم زیاد نیستن
banoye_farvardini عضویت: 1399/04/15 تعداد پست: 5813 خواهران برادران ارزش دیدن داره؟ من هی میخوام شروع کنم ببینمش فرصت نمیکنم که چشمت به هدفات باشه نه دهنِ مردم!