2777
2789
عزیزم سوالتو بگو شاید بتونم جواب بدم البته من هنوز دانشجوی حقوقم

ممنون از وقتی که گذاشتی قضیه اینه که شوهرم دو سال پیش زن دوم گرفت و رفت هر ماه مبلغ کمی به حساب من میریخت منم طبقه بالای خونه پدرشوهرم هستم میخوام برم برای نفقه و ترک انفاق شکایت کنم به نظرتون میتونم  ثابت کنم که شوهرم اصلا خونه نمیاد بعد چی میشه؟ نفقه چه مقداره حدودشو هم بگید ممنون میشم

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
بله هم ما بودیم همه همسایه ها دیدن که فحش میدن

یه دعوای متقابله بسته به ادله هر طرف که محکمه پسند طرف باشه جواب میگیره خب طرف و هول دادید شاید ضربه دیده باشه در این جور دعواها طرف خودزنی هم میکنه اما بخاطر فحاشی اگه نسبت زنا و اینا داده باشه حد قذف بهش میخوره اگر فحش معمولی باشه با یه جریمه حل میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم راحع به نفقه و حق طلاق میخوام بدونم و عدم تمکین چون شوهرم خونه رو ترک کرده میخوام شکایت کنم ازش& ...

سلام شما میتونید درخواست طلاق بواسطه ترک منزل توسط شوهر را به دلیل عسر وحرج بدید دوتاشاهد لازم دارید برای اثبات ترک منزل،دادگاه حکم به ترک انفاق وحبس برای شوهرتونو میده.موفق باشی

یه دعوای متقابله بسته به ادله هر طرف که محکمه پسند طرف باشه جواب میگیره خب طرف و هول دادید شاید ضربه ...

فحش های ناموسی که بادست انجام داد کسی چیزی نگفت اومد داخل مغازه جیغ زد فحش داد که بیرونش کردن

💜وزن ۷۰ 💜  قد ۱۶۴   💜  هدف ۶۰💜
ممنون از وقتی که گذاشتی قضیه اینه که شوهرم دو سال پیش زن دوم گرفت و رفت هر ماه مبلغ کمی به حساب من م ...

شما طلاق نگرفتی؟؟؟

بدون اجازه شما زن دوم گرفت؟

باید ۶ماه بگذره که شکایت نفقه کنی

بین ۱تا ۳ م بسته به نظر قاضی و اوضاع داره

سلام شما میتونید درخواست طلاق بواسطه ترک منزل توسط شوهر را به دلیل عسر وحرج بدید دوتاشاهد لازم دارید ...

نمیخوام طلاق بگیرم چون دخترم رو نمیتونم بزارم میخوام بدونم میشه قانون مجبورش کنه که پیش ما هم بیاد ؟

ممنون از وقتی که گذاشتی قضیه اینه که شوهرم دو سال پیش زن دوم گرفت و رفت هر ماه مبلغ کمی به حساب من م ...

عزیزم میترسم درست راهنماییت نکنم

اگه میتونی صبر کنی روزی که کلاس دارم و رفتم دانشگاه از استادم بپرسم

اگه نه یه تاپیک بزن شاید خانما راهنماییت کنن

اصولا اقوام درجه یک نمیتونن شهادت بدن ولی قانون جدید سکوت کرده، یعنی رد هم نشده دیگه بستگی به نظر ...

پلیس اومد پشت مارو گرفت مغازه دار هم گفتن به پلیس ولی نمیدونم دادگاه میاد یان چون اومد بابام هل داد

شما طلاق نگرفتی؟؟؟ بدون اجازه شما زن دوم گرفت؟ باید ۶ماه بگذره که شکایت نفقه کنی بین ۱تا ۳ م بسته ...

نه جدا نشدم چون جایی رو ندارم برم بله بدون اجازه من عقدشکرد لعنت یه این قانون دو ساله رفته منو دخترم تک و تنها

عزیزم میترسم درست راهنماییت نکنم اگه میتونی صبر کنی روزی که کلاس دارم و رفتم دانشگاه از استادم بپرس ...

مرسی عزیزم تا اینجا هم خیلی کمک کردی دستت درد نکنه 

فحش های ناموسی که بادست انجام داد کسی چیزی نگفت اومد داخل مغازه جیغ زد فحش داد که بیرونش کردن

لفظی باید باشه و کسی بشنوه دستی چجوری میشه؟؟؟؟

بخاطر آبروریزی و فریاد کشیدنش نهایت یه ۳ الی ۶ ماه حبس ببرن که تبدیل میشه و با جریمه نقدی حل میشه

لفظی باید باشه و کسی بشنوه دستی چجوری میشه؟؟؟؟ بخاطر آبروریزی و فریاد کشیدنش نهایت یه ۳ الی ۶ ماه ح ...

دست میزد جایی حساس و فحش میداد