2777
2789
همه غذا رو خوب درست میکنم بیشتر تو پختن غآز اردک خروس و خورشت قرمه سبزی مهارت دارم

سلام

روش پختتون را با تمام نکاتش لطف میکنید بفرمایید لطفا

#شهید جمهور  شادی روح جمیع اموات وشهدا  صلوات            اللهّم صلی علی محمّد وآل محمد وعجّل فرجهم  نیت حاجت روایی وصلوات درخواستی نی نی سایتی های محترم❤🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام روش کدومو میخوای ؟؟ اگه بلدی بهم درخواست بده همه رو بهت یاد میدم

درخواست دادم بپذیرید لطفا همه رو بگید

#شهید جمهور  شادی روح جمیع اموات وشهدا  صلوات            اللهّم صلی علی محمّد وآل محمد وعجّل فرجهم  نیت حاجت روایی وصلوات درخواستی نی نی سایتی های محترم❤🤗
دو لیوان آب خیلی کم نیست؟!  من همیشه قابلمه رو پر اب میکردم 😑😑 چند ساعت بذارم بپزه؟  لی ...

نه الیته بستگی داره برا چند نفر بخوایی درست کنی من برا دونفر گفتم کلا

چون لپه وقتی جدا بپزه خیلی بهتره دیگه اون بوی بدی هم که میده رو نمیده به آب خورشت 

لیموعمانی هم سلیقه ایه از قبل لیموهاتو سوراخ کن بزار تو آب بعد ابشو بریز و لیموهاتو سه ربع قبل از اینکه زیر خورش و خاموش کنی اضاف کن 

سلام روش پخت غاز و با اردک یکیه اول غاز یا اردک میزاریم تو قابلمه روش چهارتا لیوان آب میریم بعد یه عدد پیاز متوسط رو تیکه میکنیم با دوتا سیر میندازیم تو قابلمه فلفل و نمک زردچوبه رو میریزیم میزاریم به مدت دوساعت آب بپز شه بعد از آب درش میاریم تو روغن سرخ میکنیم بعد از سرخ کردن درش بیار بزار کنار حالا یکی پیاز متوسط رو نگینی خورد کن سرخ کن یکی فلفل دلمه هم بهش اضافه کن نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کن میتو توش الو بخارا یا الو خشک هم بریزی اگه انار ترش دون شده داری اندازه سه تا قاشق غذا خوری اضافه کن به موادت رب گوجه بزن یکم تفت بده بعد آب اضافه کن به اندازه یک لیوان غاز رو بزار تو مواد جوش بخوره به اندازه سه تا قاشق آب نارنج سیاه اضافه کن شعله گاز رو کم کن بعد ۴۰ دقیقه آمادست میتونی چندتا دونه گردو هم بندازی عالی میشه

حالا خورشت قرمه سبزی من اول لوبیا رو جدا آب‌پز میکنم گوشت و پیاز رو میزارم دو ساعت آب‌پز شه سبزی قرمه سبزی رو با روغن تفت میدم حالا گوشتام ک آماده شد سبزی رو با گوشت و روغن تفت میدم لوبیا رو بهش آضافه میکنم توش آب میریزم و میزارم خوب جا بیفته بعدش در حد سه تا قاشق آب نارنج سیاه اضافه میکنم من صبح قرمه سبزی رو بار میزارم واسه شام رو شعله هست قشنگ روغن میندازه و سیااه  میشه 

سلام روش پخت غاز و با اردک یکیه اول غاز یا اردک میزاریم تو قابلمه روش چهارتا لیوان آب میریم بعد یه ع ...

مرسی عزیزم ان شاءالله حتما امتحان میکنم با توضیحی که گفتید به نظرم خیلی خوشمزه بشه دلم اب افتاد😍🤭

فقط اب نارنج سیاه سیاهش چجوریه؟

مرسی عزیزم ان شاءالله حتما امتحان میکنم با توضیحی که گفتید به نظرم خیلی خوشمزه بشه دلم اب افتاد😍🤭 ...

قربونت عزیزم آب نارنج تازه زرده مثل آب پرتقال به مرور زمان تلخ میشه و بی مزه ولی وقتی بپزی مثل رب انار می‌پزند حالا آب نارنج رو بپزی شبیه رنگ نوشابه میشه تو بازارا دارن من اهل شمالم اینجا فراوونه ترش و خوشمزس کلا به غذا مزه خاصی میده

تخم مرغ آبپز😂😂

اب پز بلدم

روغنی بلدم

ربی بلدم

املتی بلدم

سوسیسی بلدم

والا از هر انگشتم یه هنر...

فقط میدونی چیه اینا رو جایی نگو که مثلا تو سایت کسی بلده چنین چیزایی درست کنه

خدایی نکرده زندگیم چشم میخوره باید و ان یکاد ببندم

🐚
دستورشو با مقداراش میشه بگی برای ۴ نفر مثلا

بستگی داره چه ۴ نفر چقدر اشتها داشته باشن

من ۵ تا سیب زمینی بزرگ اب پز میکنم

یدونه تخم مرغ اب پز

یدونه هویج اب پز(بعضی وقتام نه)

نخود فرنگی و ذرت هم سلیقه ای هستش(من از هر کدوم نصف کاسه)

سینه مرغ اب پز(دوتا) یا کالباس

همه اینا رو رنده میزنم 

برای سس هم با ماست قاطی کنی بهتر میشه بعد هم بزن

بزار یخچال سرد بشه و نوش جان کنید😉

🐚