2777
2789
عنوان

چقدر تنهایید در قلب شیعیانتان:)💔

434 بازدید | 91 پست

چه غربتی از این بالاتر که زمین و زمان وامدار نگاه شما هستند و اینگونه شما را از یاد برده‌اند ؟ ...

انگار به شب زدگی عادت کرده‌ایم ...

انگار خورشید را از یاد برده‌ایم ...

انگار بهار را ، آسمان را ، پرواز و 

رنگین کمان را به فراموشی سپرده‌ایم ...

چقدر تنهایید در قلب شیعیانتان:)💔

اللهم# عجل لولیک الفرج 

🤎🤍🤎🤍🤎🤍🤎🤍🤎🤍🤎🤍🤎🤍🤎🤍

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

🥲🥲🥲🥲🥲🥲

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

💝

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🌸وعده هرشب ما  

بسم الله الرحمن الرحيم

☘️دعای فرج

اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ

، وَبَرِحَ الْخَفاءُ ، وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ، وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ؛

وَضاقَتِ الاْرْضُ ، وَمُنِعَتِ السَّماءُ ؛

واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ، وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ، وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ ؛

اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ، اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ، وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم ؛

فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛

يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛

يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛

الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛  

يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ، بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ

🌸🌸🌸🌸🌸  🌸🌸🌸🌸🌸

☘️برای سلامتی محبوب دلها

.

اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِه ِالسَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .

.*اللهم عجل لولیک الفرج*

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

✅ سبک زندگی مهدوی

🌺 هر روز یک ختم قرآن هدیه کنیم‼️

✨حتماً شنیده ای آنقدر عظیم است سوره‌ی مبارکه‌ی توحید که ثواب خواندن سه مرتبه‌ی آن، برابر است با ختم تمام سوره‌های قرآن کریم...

✨مقید باش بعد از نماز های پنج گانه ات حتماً بخوانی این سوره ی کوتاه را و هدیه بدهی به امام زمانت! 

✨که آن جوانمرد مدیون محبت احدی نخواهد ماند و تو را بواسطه ی این ختم قرآن های روزانه ات دعای مخصوص می کند و نور و برکت تمام زندگی ات را در آغوش می‌گیرد:)♥️

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...

ان شاء الله هر چه زودتر برسه موعد ظهور..و ما توهمین جوونی بتونیم ببینیم این مسأله رو ..

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 

@سگگگگگگگگگگ  

@فاطی68سابق  

@1tar

@bahar699099  

@simorg  

سلام خواهرا شبتون بخیر ❤️❤️

دعای فرج صفحه اوله

اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاء الله هر چه زودتر برسه مو ...

الهی امین 

@چال  

@zahraayat  

@هرمیون4  

@مامان،مهدیار

@0شاینا0  

دعای فرج صفحه اوله

@هیواا  

@نازان6  

@کاربریپاکشده  

@مائده6525221  

@دخترمنیر  

دعای فرج صفحه اوله

@چال     @zahraayat     @هرمیون4     @مامان،مهدیار   ...

سلام عزیزم

ممنون

حاجت روا انشاللع

التماس دعا♥🌹

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند

@آیداشلبی  

@حسچشمات  

@ریحانی  

@hamsarram_eshgham  

@reyyhaan  

دعای فرج صفحه اوله

سلام عزیزم ممنون حاجت روا انشاللع التماس دعا♥🌹 اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

سلام عزیزم 

ممنون که اومدی 

قبول باشه ❤️