2777
2789
عنوان

خانواده من 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 27 پست
ادما باهم فرق دارن بعضی از مادرا خیلی مهربون و خوش اخلاقن بعضیاهم زیاد حال و حوصله ندارن. البته تو ...

میه وظیفه شوهرته آخه شوهر من چطوری باید روش بشه به داداشم بگه شب زودتر برو من شاید اصلا بخوام با زنم بحث کنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بی منطقه واقعا 

جلو شوهرم و مامانش همش کوچیک میشم فک کن سالگرد ازدواجمون مادر شوهرم رفت برام گل خرید ، پول آورد  تازه کلی هم عذر خواهی کرد  بعد جلو مادر شوهرم حتی داداشم یه تبریک نگفت

چون آدم کم محبتی هستی اومدی تو تاپیک من بامن دعوا داری خدا به داد دلت برسه 

دعوا؟ آنقدر بهت برخورد؟ میگم سر گوشی کسی رفتن جرمه ، کم محبت تویی پدرت اینهمه زحمت گذاشته پات بعد میری جلو شوهرت گوشیش رو باز میکنی چتاش رو میخونی؟ علاوه بر اینکه کم محبتی دروغگو هم هستی خانم وکیل ، آخه کدوم وکیلی آنقدر خونش کثیفه که پر موش باشه؟ 

نبایدم ربطش رو بدونی چون وکیل نیستی 🤣 

هرجور راحتی فکر کن نیازی به اثبات خودم ندارم در ضمن وکیل خدا نیست ک ،زندگیش با بقیه مردم متفاوت نیست اونم ممکنه خونش موش یا مورچه داشته باشه اونم ممکنه تو زندگیش مشکل باشه درضمن من نگفتم وکیلم گفتم کار آموزم دل سیاهتو به خدا واگذار میکنم دیگه رو پیام من ریپلای نزنین بسلامت

هرجور راحتی فکر کن نیازی به اثبات خودم ندارم در ضمن وکیل خدا نیست ک ،زندگیش با بقیه مردم متفاوت نیست ...

اونی دلش سیاهه که پدر زحمت کشیدش رو جلو همه مسخره میکنه  تو اومدی تو تاپیک من از بیکاری هی ریپ میزنی بفرما خوش اومدی