2777
2789
عنوان

خیلی میترسم😞😞😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 38 پست
فشار آوردی به خودت؟ یا قصور پزشکی؟ شکایت کن

نمیدونم والا ،فشار نیاوردم که فقط نشستم به بچم شیر بدم چندبار

خدایا شکرت بخاطر نعمت زیبایی که بهمون دادی🤰❤مامانای مهربون واسه سالم به دنیا اومدن نی نی مون التماس دعا🌿💋

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا ..مگه فعالیت داشتی؟ نگران نباش درد نداره ۱۰ دقیقه هم بیشتر نیست

شما تجربه شو داشتی

خدایا شکرت بخاطر نعمت زیبایی که بهمون دادی🤰❤مامانای مهربون واسه سالم به دنیا اومدن نی نی مون التماس دعا🌿💋
نمیدونم گفت قشنگ برات جمع میکنم

نگران نباش عزیزم من فعالیت کردم بخیه های سزارینم پاره شد البته خیلی عمیق نبود خودش جوش خورد ولی تا دوماه خونابه ازش میومد اگه دلسوز داری ازجات تکون نخور من گسی رو نداشتم😔

شما تجربه شو داشتی

نه ولی تجربه دوبار زایمان پر از بخیه رو دارم ..بعد از زایمان یک ماه بعد گوشت اضافه آورد بخیه هام که تو اتاق عمل سوزوندن دوباره بخیه زدن البته بی هوشی...عزیزم بی حسی میزنن نمی زارن که درد بکشی

🤪
نگران نباش عزیزم من فعالیت کردم بخیه های سزارینم پاره شد البته خیلی عمیق نبود خودش جوش خورد ولی تا د ...

منم شکمم باز شده بود تا یه هفته بعد سزارین  بچموبستری کردن حتی یه تخت نبود استراحت کنم واسه مادرا صندلی گذاشتن باوجدان ها

نگران نباش عزیزم من فعالیت کردم بخیه های سزارینم پاره شد البته خیلی عمیق نبود خودش جوش خورد ولی تا د ...

منم دوتا زایمان پشت سر هم داشتم.تنهای تنها بودم با اون همه خواهر و مادر بازم تنها تو خونه سزارینم بوده یه بچه ی کوچیکم داشتم.دوتا با هم شیرخشک میدادم.تو حاملگی پر خطرم تنها با یه نی نی شیرخوار.چقدر اون روزا عذاب آور بود

منم دوتا زایمان پشت سر هم داشتم.تنهای تنها بودم با اون همه خواهر و مادر بازم تنها تو خونه سزارینم بو ...

میفهمم منم مادر ندارم ، خواهرم ندارم مادر شوهرم اومد پرستاری ، نمیشه که به مادر شوهر هی بگی این کارو کن اون کارو کن همینکه اومده بود خیلی بود رفتم دستشویی دیدم کثیفه شده بود مثل توالتای عمومی رفت وآمدم داشتم شوینده ریختم کف توالت رو پانشستم صدای باز شدن بخیه هامو شنیدم 

[QUOTE=277735401]میفهمم منم مادر ندارم ، خواهرم ندارم مادر شوهرم اومد پرستاری ، نمیشه که به مادر شوهر هی بگی این کارو ...[

حالا تو کسی رو نداشتی اما من با اون همه خواهر مادرم که انگار نه انگار دلسوز کسی نیست

[QUOTE=277735401]میفهمم منم مادر ندارم ، خواهرم ندارم مادر شوهرم اومد پرستاری ، نمیشه که به مادر شوه ...

زیاد دیدم اینطوری دوستم ، مادرش گفته بود به بوی بیمارستان حساسم وسواسم داشت همراهش نرفت ،دختر همسایم طفلک بستری بود هرچی به مادرش زنگ میزد پاشوبیا بیمارستان نمیومد دیگه آخرا جوابش نمیداد به من زنگ میزدمی گفت به مادرم بگو بیاد تنهام درد دارم من میدونستم مادره نمیره چون شیشه ای بود

زیاد دیدم اینطوری دوستم ، مادرش گفته بود به بوی بیمارستان حساسم وسواسم داشت همراهش نرفت ،دختر همسایم ...

حالا اون مادر عذر موجه داشت شیشه و فاز .من مادرم دلسوز نیست خواهرام هم از بس حسودن

زیاد دیدم اینطوری دوستم ، مادرش گفته بود به بوی بیمارستان حساسم وسواسم داشت همراهش نرفت ،دختر همسایم ...

اینقدر دوتا بچه آوردم زجر کشیدم که تا اعماق جهنم رفتم همش تنهایی از شوهرمم هرگز نمیگذرم