خانوما بعد زایمان طبیعی بخیه هام باز شدن قراره فردا ببرن اتاق عمل بدوزن دوباره هم بیرون هم درون بخیه ها پاره شده ،الان از دردش میترسم میدونم که بی حس میکنن ولی باز میترسم دردشو حس کنم
خدایا شکرت بخاطر نعمت زیبایی که بهمون دادی🤰❤مامانای مهربون واسه سالم به دنیا اومدن نی نی مون التماس دعا🌿💋
نگران نباش عزیزم من فعالیت کردم بخیه های سزارینم پاره شد البته خیلی عمیق نبود خودش جوش خورد ولی تا دوماه خونابه ازش میومد اگه دلسوز داری ازجات تکون نخور من گسی رو نداشتم😔
نه ولی تجربه دوبار زایمان پر از بخیه رو دارم ..بعد از زایمان یک ماه بعد گوشت اضافه آورد بخیه هام که تو اتاق عمل سوزوندن دوباره بخیه زدن البته بی هوشی...عزیزم بی حسی میزنن نمی زارن که درد بکشی
نگران نباش عزیزم من فعالیت کردم بخیه های سزارینم پاره شد البته خیلی عمیق نبود خودش جوش خورد ولی تا د ...
منم دوتا زایمان پشت سر هم داشتم.تنهای تنها بودم با اون همه خواهر و مادر بازم تنها تو خونه سزارینم بوده یه بچه ی کوچیکم داشتم.دوتا با هم شیرخشک میدادم.تو حاملگی پر خطرم تنها با یه نی نی شیرخوار.چقدر اون روزا عذاب آور بود
منم دوتا زایمان پشت سر هم داشتم.تنهای تنها بودم با اون همه خواهر و مادر بازم تنها تو خونه سزارینم بو ...
میفهمم منم مادر ندارم ، خواهرم ندارم مادر شوهرم اومد پرستاری ، نمیشه که به مادر شوهر هی بگی این کارو کن اون کارو کن همینکه اومده بود خیلی بود رفتم دستشویی دیدم کثیفه شده بود مثل توالتای عمومی رفت وآمدم داشتم شوینده ریختم کف توالت رو پانشستم صدای باز شدن بخیه هامو شنیدم
[QUOTE=277735401]میفهمم منم مادر ندارم ، خواهرم ندارم مادر شوهرم اومد پرستاری ، نمیشه که به مادر شوه ...
زیاد دیدم اینطوری دوستم ، مادرش گفته بود به بوی بیمارستان حساسم وسواسم داشت همراهش نرفت ،دختر همسایم طفلک بستری بود هرچی به مادرش زنگ میزد پاشوبیا بیمارستان نمیومد دیگه آخرا جوابش نمیداد به من زنگ میزدمی گفت به مادرم بگو بیاد تنهام درد دارم من میدونستم مادره نمیره چون شیشه ای بود