fatimastar مدیر عضویت: 1400/05/20 تعداد پست: 2792 عنوان لنز طبی | مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 17 پست استفاده کردین ؟ عروسی داریم میخام لنز طبی بزنم عینک ضایس 😑 ولی تا حالا نزدم میترسم چشممو اذیت کنه /: سکوت من فریادیست که هر شنونده ای قادر به درک آن نیست ! 1401/12/13 | 12:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زيباي_افسونگر عضویت: 1399/10/05 تعداد پست: 1058 بابام میگ چشت حساس میشه و فلان اتفاقا بهداشتم خوب رعایت میکنم ولی بازم ترسیدم اخه چون عروسيته واقعا ارزشش رو داره كه اين كار رو بكنيباور كن اتفاق خاصي نميفتهيكبار استفاده كني ميبيني چقدر ساده هستش ....كه تو با مني هميشه.........🌱💫
fatimastar مدیر استارتر عضویت: 1400/05/20 تعداد پست: 2792 اخه چون عروسيته واقعا ارزشش رو داره كه اين كار رو بكني باور كن اتفاق خاصي نميفته يكبار استفاده كني ... عروسی خودم ک نیس ولی عروسی داریم با عینک نمیشه برم🤦🏻♀️😁 اره سفارش دادم ایشالا ک خوب باشه سکوت من فریادیست که هر شنونده ای قادر به درک آن نیست !
زيباي_افسونگر عضویت: 1399/10/05 تعداد پست: 1058 عروسی خودم ک نیس ولی عروسی داریم با عینک نمیشه برم🤦🏻♀️😁 اره سفارش دادم ایشالا ک خوب باشه فكر كردم عروسي خودته😂😂ايشالا خوبه ....كه تو با مني هميشه.........🌱💫