2789

من خودم ای یو ای رو تو کلینیک خصوصی انجام دادم و ای وی اف رو بیمارستان دولتی توی اهواز  دوتاش دقیقا مثل هم بود بخدا هیچ تفاوتی نبود 

همون بیمارستانی رفتم که دکتر خودم هم اونجا کار میکنه و خداروشکر خودش انجام داد برام 

همههه چیش مثل همون کلینیک خصوصی رسیدگی عالی بود پرستارا مهربون و با حوصله ..خلاصه راضی بودم 

فقط تنها تفاوتش اینه که تو کلینیک نیمساعت بعد مرخص شدم ولی توی بیمارستان بخاطر کارای اداری که دارن باید تا ساعت ۱۲ بستری میموندیم همین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هزینش چقد شد

هزینه پانکچر برای من ۵ تومن شد بدون دارو هایی که قبلش استفاده کردم و سونهایی که قبلش انجام دادم و ویزیت دکتر 

و هزینه انتقال ۲ تومن 

یعنی خود عمل  دو مرحله اش شسته رفته بدون قبل و بعد ۷ میلیون پام تموم شد 

نزدیک چهار تومن هم پول دارو و ویزیت و سونو کلا ۱۱ میلیون شد 

ولی میگن بیمارستان دولتی رایگانه بیشتر هزینه هاش

ما بیمه تکمیلی داریم مثلا پانکچرم که پنج تومن بود 

تامین اجتماعی یک میلیونو پونصدش رو پس داد 

و بیمه تکمیلیمون ۳ میلیون و پونصد پس داد عملا برای ما رایگان شد چون بیمه تکمیلی داریم 

وااای واقعا مبارک باشه 😍😘چقد انرژی گرفتم 😍😍دعا کن برام منم مثبت بشه خودت میدونی چقد این مراحل سخ ...

انشالله مثبت بشی عزیزم آره خیلی سختی کشیدم خیلی سختی داره این راه من بعد 3 بار ای وی اف بار سوم خدا بهم واقعا نظر کرد پارسال اول محرم انتقال دادم به امام حسین گفتم  یه اولاد سالم مثله خودت مظلوم بهم بده الان دخترم اینقدر مظلومه باورت شاید نشه بلد نیست گریه کنه😍

انشالله مثبت بشی عزیزم آره خیلی سختی کشیدم خیلی سختی داره این راه من بعد 3 بار ای وی اف بار سوم خدا ...

عزیززز دلم خدا برات حفظش کنه و زیر سایه ی آقا امام حسین بزرگش کنی ان شالله خوشبختیشو ببینی 😘😍🤗

عزیززز دلم خدا برات حفظش کنه و زیر سایه ی آقا امام حسین بزرگش کنی ان شالله خوشبختیشو ببینی 😘😍🤗

انشالله خودت طعم شیرین مادر شدن رو بچشی درسته خیلییییی سخته حامله بشی تا زایمان اما می ارزه منتظر خبر مادر شدنت هستم حتما بهم خبرش رو بده