2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسر من الان سه روزه تب شدید و بدن درد زیاد داره امروز میره دکتر دیگه شما چطورید مگه ؟

من ۲ ماه پیش گرفتم تموم شد الان نزدیک ب ۱ ماه منگ شدم وز وز گوش گرفتم هرجا میرم میگن سالمی

من ۲ ماه پیش گرفتم تموم شد الان نزدیک ب ۱ ماه منگ شدم وز وز گوش گرفتم هرجا میرم میگن سالمی

حتما خیلی ضعیف شدین اگه تهران هستید برید این دکتر برای همه چیز تشخیصش عالیه دکتر اطفال ولی برای همه چیز میرن پیشش پیر و جوون بزن تو نت شمارش میاد دکتر منوچهر محمدزاده. یوسف اباد 

من دو ماه پیش بدجور مریض شدم یک هفتع تمام صدام رفت حتی نمی تونم حرف بزنم شبا هم نگم چه اذیتی میشدم یه ماه شد هم شد خوب نمیشدم ولی نمیدونم کرونا بود یا چی بود باردار هم بودم ولی احتمال میدم همون کرونا بوده ولی مادرم تو اوج کرونا دلتا کرونا گرفتن هنوزم هنوزه میگه بعد اون دیگه ادم سابق نشدم

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
ن شمالم

پس یه دکتر که تشخیصش خوب باشه برید ولی اگه میگن سالمی حتما یا از ضعف یا از استرس و اعصاب 

استرس بدترین حالتو برای آدم ایجاد میکنه من چند ماه پیش اینقد دردای عجیب داشتم فکرمیکردم ام اس گزفتم طوری شده بود نمیتونستم راه برم انگار ولی با خوردن زینک و ویتامین دی و اینا خوب شدم باورم نمیشد اون دردا فقط از کمبود اینا بوده 

عشدم بعد چند ماه خوب شدی من دی هفته ای ۱ بار میخورم 

من بعد یک ماه اثرشو دیدم هر روز زینک پلاس میخوردم وینامین دی ماهی یک بار و ویتامین ای دو روز در هفته فولیک اسیدم همینطور خیلی سرگیجه اینا ام داشتم کلا حال بدی داشتم بی دلیل