2777
2789
عنوان

آصف میرزا

| مشاهده متن کامل بحث + 2014 بازدید | 45 پست
یکی از این یکی هم از اسماعیل  از هیچکدوم خوشم نمیاد. باید ۲ تا بازیگر جذاب میذاشتن ، حداقل آص ...

چهره قجری باید باشه برای آصف

ولی میرشکار و قبول دارم بازیگر بهتر و خوش قیافه ترم بود

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
سعید شوهر داره؟؟ یا خودت؟😂

اونکه زن داره

من شوهر و بچه دارم:/

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واییی متنفرم ازش.

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
واییی متنفرم ازش.

:(( جذابه ک

اسماعیل زشته کاش یه بازیگر خوش تیپ،قیافه میزاشتن

لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏                    کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شده‌ام ناب حالا حسرتم را بکش🖤                    
نگوووو ناراحت میشم

امشب که فقط عربده میزد  

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
من از شخصیت اراز خوشم آمد ه  البته کراش ن

اراز کدومه

اگ اونه که تنبون تفنگچی هارو درآورد منم خوشم میاد ازش واقعا جذابه

سوخته خرمنه کم د روز بادش، مه منی بنه ش نیستم رتمه د یادش🥲💔
ن اون  تفنگ چی و غیرتی و سر ب زیر کاش همه پسرا اونجوری بودن

اونکه شد سردسته ی تفنگ چیا و از صفورا خوشش اومد؟؟؟

:(( جذابه ک

خدای من کجاش جذابه؟ امشب که داشت داد میزد تو دلم صدتا فحشش دادم😂😂😂یکی از دلایلی که اصلا دوست ندارم گیلدخت ببینم؛ همین آصفه

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)

نقش شو عالی بازی کرده تو سریال ی چنتا جمله سنگین هم گفتن

ن‍‌ی‍‌ا‍‌ز د‍‌ارم ی‍‌ه‍‌و پ‍‌ی‍‌ام ب‍‌دی ب‍‌گ‍‌ی #ه‍‌ی‍‌چ‍‌ک‍‍‌ی ج‍‌ات‍‌و ن‍‌م‍‌ی‍‌گ‍‌ی‍‌ر‍ہ لع‍‌ن‍‌ت‍‌ی .!:)️ 
اسماعیل زشته کاش یه بازیگر خوش تیپ،قیافه میزاشتن

آره کلا گریماشون خیلی بده. ریش و موهاشون به طرز غیر طبیعی مشکی و پره