2789
عنوان

بیمه عمر

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 27 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چرا عزیزم؟ما اطرافیانمون بیشترین خودشونو بیمه کردن و راضی بودن بعد ۱۵سال پول خوبی به آدم برمیگردونن

من دوره آموزشی بیمه عمر گذروندم و متوجه یکسری باگ شدم واسه اینکه پول مردم بگیرند!

در حال حاضر در این جامعه انقدر تورم بالاست تا چند سال دیگه چقدر میخوهی پول واریز کنی چقدر سود میده!

پولت ارزشش از دست میده

*لازم به ذکر است من نه خودم بیمه گرفتم نه راضی شدم هیچ یک از خانواده یا حتی آشناهام بیمه رو بخرند.

و 

فوری اومدم بیرون!

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  
من دوره آموزشی بیمه عمر گذروندم و متوجه یکسری باگ شدم واسه اینکه پول مردم بگیرند! در حال حاضر در ای ...

آها ممنون عزیزم بابت راهنماییت 

پس بقول دوستمون طلا بخرم بهتر باشه

آها ممنون عزیزم بابت راهنماییت  پس بقول دوستمون طلا بخرم بهتر باشه

بله عزیزم طلا بهترین پس انداز هست

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  
من دوره آموزشی بیمه عمر گذروندم و متوجه یکسری باگ شدم واسه اینکه پول مردم بگیرند! در حال حاضر در ای ...

تو گروه هاشونم میگن که فلان نماینده تو یه ماه ۷۰ میلیون فروخته که من باور ندارم واقعا

تو گروه هاشونم میگن که فلان نماینده تو یه ماه ۷۰ میلیون فروخته که من باور ندارم واقعا

نه اصلا اینطور نمیشه.

برای نماینده ها هم پولی خبری نیست!

پولی باشه میره توو جیب سرگروه ها

یه جورایی مثل نت ورک می مونه

به شخص تازه وارد جو می‌دهند خودت بیمه کن خانواده ات بیمه کن آشناهای دوستانت و...

خب اینا تموم شد چی؟!

بعدش طرف بی خیال میشه کم کم

امه

سرگروه از فروش بیمه به شخص نماینده و خانواده اش پورسانت میبره 

تا نفر بعد که میاد دوره نماینده شدن ببینه و این قصه ادامه دارد.

نه اصلا اینطور نمیشه. برای نماینده ها هم پولی خبری نیست! پولی باشه میره توو جیب سرگروه ها یه ج ...

درسته...منم یه مدت میخواستم برم نماینده بشن ولی خیلی اشباع شده و نرفتم...اما دیدم که اینجوری میکنن. بعد میگن هر روز هم برین تو خیابون مشاوره اگه ۱۰۰۰ بار هم نه شنیدین باز برین...خب اونجوری که طرف آدمو دنبال میکنه فحش میده که

درسته...منم یه مدت میخواستم برم نماینده بشن ولی خیلی اشباع شده و نرفتم...اما دیدم که اینجوری میکنن. ...

درسته.

فقط به فکر سود خودشون هستن.

قضاوت نمیکنم به نظرم شغل درستی نیست.

شما خودتون بعد اینکه انصراف دادین پورسانتتون قطع شد؟

من اصلا کسی معرفی و بیمه نکردم که پورسانتی بگیرم.

حتی خودم هم بیمه نکردم.

ولی

یکی از سوالهایی بود که در کلاس هایش مطرح شد:

اینکه کسی انصراف بده پورسانت ها چی میشه گفتند اگر کسی انصراف بده یا دو ماه مداوم فعالیت نداشته باشه (حتی نگه انصراف دادم ولی فردی رو برای بیمه معرفی نکنه و غیر فعال محسوب شه، به منزله انصراف از کار قرار میگیرد و پورسانت هایش قطع خواهد شد)

عزیزم ماهی چقدر برای بیمه پرداخت میکنید؟ بعداز چندسال. چقدر بهتون پول میدن؟

ماهی ۱۳۰ هست تقریبا.چون ۶ ماهه میدم دقیقا نمیدونم چقدر 

اینکه چقدر بدن بستگی داره به داده خودتون،‌و اینکه چه پوششهای انتخاب کنید