2777
2789
عنوان

بهم گفت...

213 بازدید | 15 پست

امروز سرکلاس داشتیم پروژه مونو انجام می دادیم

من یه کاریو اشتباه انجام دادم

یهویی گفت

نه بذار نشونت بدم

اخه خانومم این که اینطوری پیش نمیره  

طبیعیه احساس کنم دوسم داره؟  

از کجا فهمیدی ی قلبم گذاشته کنارش؟😐

کاربری سوممه ناجوانمردانه تعلیق شدم 🔪اسم کاربریای قبل:لواشک_ترشک ۹۸ با من در نیفت!!!!🤬 البته بیفتی هم چیز خاصی نمیشع😐😂(نی نی یار،جان عزیزت دست از این سر کچل من بردار)😑اخلاق بضی از نینی سایتیا :(تاپیک ها:وای جورابم پاره بود پیش همه ابروم رف چیکااار کنممم.. دومین تاپیک: اعتماد بنفسم کمه...سومیم تاپیک: احساس میکنم حالم بده....چهارمین تاپیک:از ترس زلزله خوابم نمیبره... پنجمین تاپیک:از دست شوهرم خسته شدم... ششمین تایپک:مادرشوهرم ایشالله بمیره راحت شم..و نظر های بعضیا(اوا عزیزم عکستو بزار ببینم واقعا ب صورتت میاد جورابت پاره شه) یا(میشه عکستو ببینم بدون عکس نظر نمیدم)یا(وا چرا حالا ی عکس بزار شاید بخاطر صورتته)یا(عکستو بزار ی‌ لحظه بعدش پاک کن ببینم ب صورتتم این ترست تاثیری گذاشته خلاصه هیچی دیگ خسته شدم از تایپ بقیشم خودتون میدونین   کاربری دست دو نفره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا ذهن تون درگیر این چیزا میکنید آقایون همچین موقعیتی پیش بیاد بعدش یک صدمم ذهن شون مشغول نمیشه خواهر من

خیر.

کاربر آقا هستم چرا در اینجا عضو شدم؟۱_چون یکسری موارد حتی اگر مرد هم باشی نیاز به راهنمایی خواهرانه داره ۲_به نظرم انقدری که خانم ها اقایون میشناسن ما خانم هارو نمیشناسیم و من اینجام تا بشناسم۳_با توجه به تحصیلاتم سعی میکنم ضمن کسب تجربه به افرادی که نیاز دارن تا حد توانم کمک کنمبودن آقایون فضا رو ناامن میکنه؟به نظرم این به ذات و شخصیت آدم برمیگرده به شخصه خودم تو هیچ تاپیک خانومانه ای پا نمیذارم، درخواست نمیدم و درخواست هم قبول نمیکنم با ایـن حال اگه حس کنم حضورم اذیت کنندس بی درنگ میرم چون دلم نمیخواد به زور و به قیمت ناراحت کردن کسی جایی بمونم  هیچ مرد و هیچ زنی ارزش نداره که از خودتون بگذرین عشق یعنی باهم بودن تون حال جفت تون خوب کنه نه اینکه نابود بشین و اسمش بزارین علاقه!. رشته خودم روانشناسی هستش اما راجب طب سنتی هم مطالعات فراوانی انجام دادم اگر سوالی در این دو زمینه داشتین خوشحال میشم بتونم کمک کنم بهترین روز زندگیم روزی بود که تو را دیدم و از ان روز به بعد هیچ چیز و هیچ کس به چشمم نیامد جز تو♡ "تا آخرین قطره خونم فقط به چشمان تو متعهد هستم" پ.ن=اسمم شآهینِ
چرا ذهن تون درگیر این چیزا میکنید آقایون همچین موقعیتی پیش بیاد بعدش یک صدمم ذهن شون مشغول نمیشه خوا ...

همین اقایونی که شما میفرمایید بعد از اینکه به من پیام میده قبل از سین زدنم ده بار میاد دوباره پیام میده

چرا ذهن تون درگیر این چیزا میکنید آقایون همچین موقعیتی پیش بیاد بعدش یک صدمم ذهن شون مشغول نمیشه خوا ...

پسرا خودشون بدترن کافیه یه دختر یه ثانیه بیشتر نگاشون کنن دیگه همه جارو پر میکنن فلانی عاشقه منه

همین اقایونی که شما میفرمایید بعد از اینکه به من پیام میده قبل از سین زدنم ده بار میاد دوباره پیام م ...

نه منظورم اینه مثل خانم ها که خیلی پاک و احساسی به قضیه نگاه میکنن اکثرا پسر ها امروز اینطور برخورد نمی کنند 

در کل میگم فکر و خیال برای مدت طولانی ذهن خسته میکنه با یک حرف و حرکت سعی کنید حواس و تمرکز تون بهم نخوره این حتی موجب افزایش تمرکز تون هم میشه چون ذهن عادت میکنه به چیزهایی که نامعلوم و بی اهمیت هستن فکر نکنه 

امیدوارم صحبتم به منظوری نگرفته باشید..

در پناه حق‌ باشید.

کاربر آقا هستم چرا در اینجا عضو شدم؟۱_چون یکسری موارد حتی اگر مرد هم باشی نیاز به راهنمایی خواهرانه داره ۲_به نظرم انقدری که خانم ها اقایون میشناسن ما خانم هارو نمیشناسیم و من اینجام تا بشناسم۳_با توجه به تحصیلاتم سعی میکنم ضمن کسب تجربه به افرادی که نیاز دارن تا حد توانم کمک کنمبودن آقایون فضا رو ناامن میکنه؟به نظرم این به ذات و شخصیت آدم برمیگرده به شخصه خودم تو هیچ تاپیک خانومانه ای پا نمیذارم، درخواست نمیدم و درخواست هم قبول نمیکنم با ایـن حال اگه حس کنم حضورم اذیت کنندس بی درنگ میرم چون دلم نمیخواد به زور و به قیمت ناراحت کردن کسی جایی بمونم  هیچ مرد و هیچ زنی ارزش نداره که از خودتون بگذرین عشق یعنی باهم بودن تون حال جفت تون خوب کنه نه اینکه نابود بشین و اسمش بزارین علاقه!. رشته خودم روانشناسی هستش اما راجب طب سنتی هم مطالعات فراوانی انجام دادم اگر سوالی در این دو زمینه داشتین خوشحال میشم بتونم کمک کنم بهترین روز زندگیم روزی بود که تو را دیدم و از ان روز به بعد هیچ چیز و هیچ کس به چشمم نیامد جز تو♡ "تا آخرین قطره خونم فقط به چشمان تو متعهد هستم" پ.ن=اسمم شآهینِ