2789
هی میخوام گول تورو نخورم😂 هی تاپیکت و باز میکنم چقده تاپیک میزنی😐 دیدیم کار هنر جوهاتو

باز نکن قربونت برم 😘 اینجا نذارم کجا بذارم جایی رو ندارم بذارم اینستا هم ک فیل.تره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چشا منو بکشه اول تا بگم😂😎

میتونه بهترم‌بشع

یه صلوات مهمونم می‌کنی به عشقم برسم؟مرسی..👣             _مَن هَمانم که خود قاتل و خود مقتولم؛ مَن هَمان مسئله ی ساده ولی مجهولم،،                                                  ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن..در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ و شکیرا هم خیانت شده..دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره..دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا..میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و..هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!! پس رها کن سرزنش رو ..اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه..فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است،🚶‍♀️🚬                                                      
باز نکن قربونت برم 😘 اینجا نذارم کجا بذارم جایی رو ندارم بذارم اینستا هم ک فیل.تره

منم میخوام عاشق نقاشیم چجوریو کجا اموزش میدی مجازی 

هنگام تولد در گوشمان اذان میگویند ولی نمازی نمیخوانند، هنگام مرگ برایمان نماز میخوانند بدون اذان ، اذان هنگام تولد برای نماز زمان مرگ است              وچقدر کوتاه است این زندگی😔 

اسی کسی که صفر بوده تو نقاشی به این درجه رسیده یا زمینه داشته ؟ 

واقعا آنلاین میشه یادگرفت ؟

تمام عمرخندیدم به این عاشق به آن عاشق چنان عشقی سرم آمد که من دیگر نمیخندم
منم میخوام عاشق نقاشیم چجوریو کجا اموزش میدی مجازی 

فدات شم توی ایتا. 

آموزش مجازی هم به این صورته ک من یه تایم دوساعته رو هماهنگ میشم با هنرجو و تو اون دوساعت براش کلیپ میفرستم و ایشون میبینه تمرین می‌کنه برا من می‌فرسته. من اون تایم دوساعت تو صفحه چت هنرجو هستم ک ب صورت خصوصی باهاش در ارتباط باشم. بعدش از این جلسه تا جلسه بعد هرروز یا هروقت خودشون بخوان برای من تمرین میفرستن و من براشون با ویس یا فیلم رفع اشکال میکنم

هزینه هر جلسه دوساعته خصوصی 25 هست

اسی کسی که صفر بوده تو نقاشی به این درجه رسیده یا زمینه داشته ؟  واقعا آنلاین میشه یادگرفت ؟

اره گلم صفر بوده. ولی خب اونایی ک زمینه دارن زودتر میرسن. مثلا این چهار ماهه رسید اون ک زمینه داره دوماهه میرسه ب این مرحله

اره گلم صفر بوده. ولی خب اونایی ک زمینه دارن زودتر میرسن. مثلا این چهار ماهه رسید اون ک زمینه داره د ...

هزینه کلاس ها چقدر 

وتاکی باید آموزش دید 

چقدر طول میکشه ی نفر حرفه ای بشه 

تمام عمرخندیدم به این عاشق به آن عاشق چنان عشقی سرم آمد که من دیگر نمیخندم