2777
2789

سلام خواهرا 

روزتون مبارکک 🌻✨️

روز_مادر#  

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
سلام عزیزم نیستی چرا؟

سلام به روی ماهت قربونت برم من

ولادت حضرت زهرا ( س ) رو بهت تبریک میگم عزیزدلم💛💚

یکم مشغول بودم و کم میومدم سایت عزیزم ، یک دنیا ممنونم که به یادم هستی مهربونم

بهترین ها رو برات آرزومندم گلی بانو ❤️ 

❤️🤍PEGAH🤍❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤍اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَلِّ عٓـلٰىٰ مُحَمَّدٍ وُاّلِ مُحَمَّدٍ وٓعٓجٓلِ فٓرٰجٰهٌٓمّ🤍

💜اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَلِّ عٓـلٰىٰ مُحَمَّدٍ وُاّلِ مُحَمَّدٍ وٓعٓجٓلِ فٓرٰجٰهٌٓمّ💜

💜اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَلِّ عٓـلٰىٰ مُحَمَّدٍ وُاّلِ مُحَمَّدٍ وٓعٓجٓلِ فٓرٰجٰهٌٓمّ💜

❤️🤍PEGAH🤍❤️
سلام به روی ماهت قربونت برم منولادت حضرت زهرا ( س ) رو بهت تبریک میگم عزیزدلم💛💚یکم مشغول بودم و کم ...

قربونت بشم من  این روز عزیز به شما هم مبارک باشه  انشاالله همیشه سلامت و مانا باشی و ببینمت و ازت انرژی مثبت بگیرم 😍

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉 

سلام خواهرا روزتون مبارکک 🌻✨️روز_مادر#

روز شما هم مبارک خانوم گل🌹

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉 

قربونت بشم من این روز عزیز به شما هم مبارک باشه انشاالله همیشه سلامت و مانا باشی و ببینمت و ازت ان ...

دورت بگردم من

بابت همه ی دعاهای قشنگت ممنونم عزیزدلم

مواظب خودت باش گلم

روی ماهت رو میبوسم

شب خوبی داشته باشی جونم❤️

❤️🤍PEGAH🤍❤️
دورت بگردم منبابت همه ی دعاهای قشنگت ممنونم عزیزدلممواظب خودت باش گلمروی ماهت رو میبوسمشب خوبی داشته ...

ممنونم🌹

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

مریض مصلحت خویش را نمی داند. ب تلخ و شور طبیب زمانه قانع باش👌

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

مریض مصلحت خویش را نمی داند. ب تلخ و شور طبیب زمانه قانع باش👌

سلام خواهرا 🌸به تاپیک خوش آمدید انقدر دیر به دیر نام کاربریتون تگ میکنم ان شاءالله که این تاپیک فرا ...

اللهم عجل لولیک الفرج و العافیه و النصر

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

سلام خواهرا 🌸به تاپیک خوش آمدید انقدر دیر به دیر نام کاربریتون تگ میکنم ان شاءالله که این تاپیک فرا ...

اللهم صل علی محمد و علی آل محمد

اللهم صل علی محمد و علی آل محمد 

اللهم صل علی محمد و علی آل محمد♥️✨

و عجل فرجهم

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

اَللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 

🌹🌹🌹🌹اللهم عجل لولیک فرج 🌹🌹🌹                        🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹