2777
2789

[QUOTE=277487948]الان چند ساله که فرصت دادم چیزی حل نشده[/QUOTEواسه منم حل نشده حتی بدتر شده امیدم داره میخشکه ولی با مردن منوتو این دنیا از حرکت وانمیسته آدما غصه دار نمیش ابرا نمیبارن قصمون هم تو کتابا نمیره پس بیخیال شو فقط بش فک نکن همین

تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز...😇😇😇
عزیزدلم اگه بمیری فکر میکنی چی میشه؟ فکر میکنی آسوده میشی؟ به آخرت اعتقاد داری یانه؟میدونی اون دنیا ...

پیش روانشناس رفتم میگه تا آخر عمر باید دارو بخوری و ممکنه تا همیشه لازم باشه بیای جلسه 

M💍S

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پیش روانشناس رفتم میگه تا آخر عمر باید دارو بخوری و ممکنه تا همیشه لازم باشه بیای جلسه 

خب چه اشکالی داره عزیزدلم؟ خیلیا دارو میخورن و نیاز به جلسات پزشک دارن یکی بیماری جسمی داره یکی روحی خود من هم دارو مصرف میکنم وتا آخر عمر باید تحت نظر پزشک باشم و مشکلم بیماری جسمیه نه روحی،هیچ مشکلی ام ندارم به هر حال همه با یه مشکلی درگیرن منو شماهم مثل بقیه 

اگه دوست داشتی بیا خصوصی شمارم و بهت بدم باهم دوست باشیم هروقت دلت گرفت یا از چیزی ناراحت شدی رو خودم حساب کن باهات صحبت میکنم تا آروم شی😊❤

شرایط مشاوره رفتن نداری؟هزینش برات سنگینه؟ مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات دوره؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟دلت میخواد تو خونه بشینی و با مشاورت در ارتباط باشی؟ همه اینا قابل حله!! اونم با پنجاه درصد تخفیف!!!!!!😍😍😍بله خانوما من کارشناس ومشاوره خانواده هستم و کارشناس و مشاوره حقوقی🤩در زمینه مربوط به مشاوره خانواده در موضوعات:حل اختلافات بین زوجین،آموزش همسرداری،آموزش جذب همسردلخواه ویژه دختر خانوما و فرزندپروری مشاوره ارائه میشه خدمتتون🌹در زمینه مشاوره حقوقی هم در حوزه مسائل مربوط به خانواده (طلاق_مهریه_نفقه_حضانت_جهیزیه_ارث_نسب و دیگر مسائل مربوط به خانواده)مشاوره ارائه میشه،انواع دادخواست، درخواست،لایحه،اظهارنامه در اسرع وقت با ۵۰ درصد تخفیف تنظیم میشه،آیدی مشاور در روبیکا،ایتا،سروش،گپ،بله وآیگپ:moshavere_onlinee                                و در تلگرام:moshavere_onlineeeپیام بدین🌱
2790
2778
2791
2779
2792