2777
2789
عنوان

داداشم شبا میاد خونم…..بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 7369 بازدید | 59 پست

عزیزم خیلی منطقی و با مهربونی به داداشت بگو هروقت میخواد بیاد خونه ات اول شب بیاد وگرنه نیاد،اگه خونه آپارتمانی هست خوب امنه اصلا کسی رو نمیخوای،اگه هم روت نمیشه به مادرت بگو

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم به داداشت نگو ناراحت میشه از الانم اختیار زندکیتو به کسی نده به خودت مربوطه و همسرت نه کسی

نگفتم ک حتی ب پدر شوهرم گفتم هر کی اینو گفته فق اسمشو بگو

اره دیگ میدونم از خودش در اورد … خیلی خانواده محترمی هستن تعجب کردم اینو گفت

اصولا خانواده شوهر طاقت دیدن رفت امد عروسشونو با خانوادش ندارن مخصوصا که کسیشون بیاذ خونه پسرش سکته میکنن

والا،   بدبخت داداشهعه  خب اسی اگ انقدر مزاحمته بگو نره و بیاد قطعا اونم راحت تره

مواقفم بعد ایشون از الان برا همه چی کوتاه بیاد بزنه تو پر خانوادش فردا پس فردا همین پدر شوهر برا اسم بچشم تصمیم میگیره

والا،   بدبخت داداشهعه  خب اسی اگ انقدر مزاحمته بگو نره و بیاد قطعا اونم راحت تره

من چیزی گفنم ک مزاحم!!؟؟؟؟ وا 

اتفاقا میاد کلی خوش میگذره 

اما شاید فق بهش بگم دیگ ساعت س چار شب نیا صورت خوشی ندار 

زودتر بیا

اره دیگ میدونم از خودش در اورد … خیلی خانواده محترمی هستن تعجب کردم اینو گفت

عزیزم از خودش درنیاورد ینی دروغ نگفته 

چون ۹۹ درصد امکانش هست ک یه همسایه برادر شمارو ساعت ۳ شب ببینه ک میاد خونه.

اونوقت ک یک کلاغ چهل کلاغ شروع شه

نگفتم ک حتی ب پدر شوهرم گفتم هر کی اینو گفته فق اسمشو بگو

من شوهرم سرباز بود پدرشوعر اومد گف همسایه هاتون همشهری های منن میان امار میدن کی میاد کی می‌ره حتی باباتم ماشینشم میشناسن منم خیلییییییی ناراحت شدم یعنی چی این حرف به من شک داشتین نمیومدین خواستکاریم والا

من شوهرم سرباز بود پدرشوعر اومد گف همسایه هاتون همشهری های منن میان امار میدن کی میاد کی می‌ره حتی ب ...

م با اینکه ی ذره بهش حق دادم 

اما خب نشون ندادم و حتی گفتم ک عصبی شدم

م با اینکه ی ذره بهش حق دادم  اما خب نشون ندادم و حتی گفتم ک عصبی شدم

ولش کن بگو مردم همیشه حرف واسه گفتن دارن پدرجان برادر منم به من لطف میکنه میاد تا من تنها نباشم بهتر که همسایه ها بیینن دزد مزدی چیزی نمیاد اینطوری میگن یه مرد خونه پیش خواهرشه