2777
2789
عنوان

دماغ عملیا بیانننننن لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 53 پست
بنظرم تو شهر خودت انجام بده خیلی بهتره اخه اگه مشکلی سیوال چیزی داشته باشی دم دستته لازم نیس این همه ...

بله منم همون با بى حسى مدنظرم هست

اخه واسه شما خيلي خوب شده دلم خواست🥺

مرسى ازت وقت گذاشتى عزيزم بينهايت سپاسگذارم

مارا از مرگ ميترسانند،انگار كه ما زنده ايم🧜🏾‍♀️◼️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای منم خودمو دوس ندارم انگار چهرم مصنوعی شده

کورتون نزدی تاالان؟من افسردگی‌گرفتم از ورم بینیم خانوادم وشوهرم اینقدر ناراحت بودن هی مینسشتن منو به حرف میگرفتن که چته چرا تو خودتی چرا جایی نمیری عصبی همش ولی الان که تریام زدم روحیه گرفتم الان سه‌روزه اصلا یه آدم دیگم

[QUOTE=277480519]بله منم همون با بى حسى مدنظرم هست اخه واسه شما خيلي خوب شده دلم خواست🥺 مرسى ازت وقت گذاشتى عزيزم ...[/QUOTEخواهش میکنم  عزیزم‌ حسرمیکنم بینی شما هم  خوشکل میشه اخه زمینش رو‌داره باید کوچلو دست کاری عالی میشه 

کورتون نزدی تاالان؟من افسردگی‌گرفتم از ورم بینیم خانوادم وشوهرم اینقدر ناراحت بودن هی مینسشتن منو به ...

نه من تازه ده روز دیگ باید چسبمو بردارم

گفته دو ماهم شبا نوک بینیو چسب بزن

انصافا دماغمو خوشگل دراورده ولی من دماغ گنده قبلیمو میخام🥺انگار معصومیت چهرم رفته😢

نه من تازه ده روز دیگ باید چسبمو بردارم گفته دو ماهم شبا نوک بینیو چسب بزن انصافا دماغمو خوشگل درا ...

چون تازه عمل کردی این حسو‌داری اگه ورمت نخوابید کورتون ایرانی نزن المانیش رو بزن 

[QUOTE=277480519]بله منم همون با بى حسى مدنظرم هست اخه واسه شما خيلي خوب شده دلم خواست🥺 مرسى ازت وق ...

قربونت برم دعا كن خوب بشه مرسى ازت💙💙😘

مارا از مرگ ميترسانند،انگار كه ما زنده ايم🧜🏾‍♀️◼️