ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
من برعکس همه که از تهران مینالن عاشقشم فقط کاش آلودگی هواش نبود حتی از ترافیکشم خسته نیستم فقط آلودگ ...
تهرانی هستی ؟؟تازه اومدی ؟؟؟واقعا چیش جالبه ؟؟اشکال کار اینه همه اونایی که دارن تو تهران با هزار تا مشکلات میسازن و دووم آوردن نمیدونن امکانات و رفاه شهرهای دیگه چطوریه ولی اینو منی که هم شهرستان بودم هم تهران بهت بگم حتی دکتر پوست مو زیبایی هم تو شهرستان ها بلکه بهتر از تهران هستن البته دلایلی داره که اینجا نمیگنجه ،این فقط ی مثال کوچیک بود .خدایی جز چهار تا پاساژ گرون قیمت با قیمتهای نجومی که میتونه برتری بده به این شهر .قاطعانه میگم هیچی نداره البته باید بیشتر خرج کنی هزینه کنی بنزین بسوزونی در واقع حتی زندگی تو این شهر آدم و بی پول هم میتونه نگهداره براس همیشه البته تو این دوره
تهرانی هستی ؟؟تازه اومدی ؟؟؟واقعا چیش جالبه ؟؟اشکال کار اینه همه اونایی که دارن تو تهران با هزار تا ...
عزیزم من مادربزرگمم تهران به دنیا اومده چرا فکر کردی تازه اومدم؟ هرکس زادگاهشو دوست داره الحمدلله که شما از شهرستانی که توش سکونت داری راضی هستی من حتی برای سفر هم به شهرای دیگه میرم احساس غربت میکنم و دلم برای تهران تنگ میشه، البته اینکه شما میگی امکانات شهرستان از تهران بیشتره اغراقه شرایط شغلی و امکانات تفریحی و درمانی و تحصیلی تهران قطعا قابل مقایسه با شهرستانها نیست ولی شاید شما یه معیارهایی برای زندگی داشته باشی که تو شهرستان بیشتر فراهم باشه لزومن به هرکس از تهران خوشش میاد نباید با لحن تند انتقاد کرد شرایط زندگی من و شما با هم فرق داره
عزیزم من مادربزرگمم تهران به دنیا اومده چرا فکر کردی تازه اومدم؟ هرکس زادگاهشو دوست داره الحمدلله که ...
اره خوب گفتم شاید برات تازگی داره من الان تهرانم وضعمم بد نیست همه جاهاش رو بالا پایین رفتم و امکانش برام هست از همه جا خرید کنم یا دکتر برم و با اطمینان میگم مراکز استان ها حتی امکانات بهتری دارن البته نه همشون . نه گفتم که اون خانم متوجه باشه ببخشید اگه لحنم رو تند برداشت کردی ،اینکه خوب شما تهرانی هستی پس حق داری عاشق این شهر باشی