2777
2789
عنوان

ولبان وسرگیجه

| مشاهده متن کامل بحث + 1713 بازدید | 31 پست
منم تازه دارم برای افسردگی واضطراب و وسواس فکری دارومیخورم شماگفتی ده سال یکم ترسیدم 

چرا ترس عزیزم مث اینکه کسی قند وتیرویید داره وی عمر باید دارو بخوره منم اولش ترسیدم اما الان پشیمونم دوسال مقاومت کردم ک دارو نخورم ،،بعدم همه ک مث هم نیستن خیلیا مدت کوتاه میخورم اوکی میشن  یادت نره ک سلامتی روح حتی از سلامتی جسمم مهمتره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😔خسته شدم خواهر 5 ساله دارم مصرف میکنم هیچی نشده ینی قراره از این به بعد درمان شه این وسواس فکریم؟& ...

من وسواس فکری ی مدت طولانی خوب شده بود بعد چندسال برگشت با موضوع دیگری 

سلام شما ولبان می‌خورید ؟ من قراره از فردا شروغ کنم وضعیت روحیتون بهتر شده ؟ دکتر به من کفته بود شاید دو هفته اول حالت بدتر شه بعدش اثرشو میذاره خواستم بپرسم شما وصعیتتون چطوره؟

سلام شما ولبان می‌خورید ؟ من قراره از فردا شروغ کنم وضعیت روحیتون بهتر شده ؟ دکتر به من کفته بود شای ...

شکا شروع کن بخور همه جا ازاین قرص تعریف میکنن فکر میکنم جدیده ،یعنی ب نظرت درحد فلوکستینه یاقویتره