2821
2789
خیلی اعصابمو بهم میریزه دلم میخواد رنگ موهای طبیعی خودم باشه دو ماه که رنگ نمیکنم آرایش نکردنی انگار ...

منم دقیقا از نوزده سالگی موهام شروع کرد به سفید شدن و الان باید هر دوسه هفته رنگ کنم و این ماه که واس بارداریم رفتم طب سنتی گفت بلغم شدید داری و از نشونه هاش سفید شدن زودتر از موعد موی سر هست ،شاید شما هم بلغم داری

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای شادی روح پدر و مادر و برادرناکامم صلوات بفرستین🙏منم هر جا تو امضاتون ببینم و یا درخواست دعا داشته باشین صلوات میفرستم و دعا و لایک میکنم❤️ اونکه از همه سره،خدای بالا سره💚❤️برچهره دلربای مهدی صلوات💚اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا به 💚

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شاید سن ات کمه بزرگ تر بشی اعتماد بنفست داغون میشه همه فکر میکنن سن ات بالاتره

خب بگن.

من همیشه یه چیزی رو به خودم میگم اینکه همرو خر فرض کنم چون جز خانواده کسی نیست که خوشحالی تو بخواد

منم دقیقا از نوزده سالگی موهام شروع کرد به سفید شدن و الان باید هر دوسه هفته رنگ کنم و این ماه که وا ...

همین رنگ کردن خیلی بده آدم دوست داره بعضی وقتا موهای خودش باشه

همین رنگ کردن خیلی بده آدم دوست داره بعضی وقتا موهای خودش باشه

اره به خدا منم روانی شدم یکماه نگذشته میبینم باز سفیدیهاش تو چشمه و سنم رو بالاتر نشون میده، لامصب نمی‌دونم آنقدر موهام زود سفیداش در میاد پس چرا بلند نمیشه زیاد و غصه دیگه اش هم اینه که پایه رنگ کمتر از پنج وشش بزنیم سفیدها همچنان سرجاشون هستن و فقط بایدیا دکلره کنیم یا رنگ تیره

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای شادی روح پدر و مادر و برادرناکامم صلوات بفرستین🙏منم هر جا تو امضاتون ببینم و یا درخواست دعا داشته باشین صلوات میفرستم و دعا و لایک میکنم❤️ اونکه از همه سره،خدای بالا سره💚❤️برچهره دلربای مهدی صلوات💚اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا به 💚

اره به خدا منم روانی شدم یکماه نگذشته میبینم باز سفیدیهاش تو چشمه و سنم رو بالاتر نشون میده، لامصب ن ...

وای خیلی تو مخه دلم میخواست عید رنگ نکنم ولی جلو اینه میبینم بهم میریزم فردا باید برم رنگ کنم

اره به خدا منم روانی شدم یکماه نگذشته میبینم باز سفیدیهاش تو چشمه و سنم رو بالاتر نشون میده، لامصب ن ...

یکی از بچه ها گفت آمپول ب ۱۲ خوبه هفته ای یه بار تاثیر داشته فکر کنم گفت ۵ هفته زده 

2824
2823
2791
2779
2792