2821
2789
عنوان

دین اسلام

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 34 پست
حالا یه سری میان میگن اون دنیا بهتره.اخه آدموقتی تو این دنیا لذت نبره که اون دنیا هم مطمئنان نمیتونه ...

👌🏻👌🏻👌🏻

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تا الان دریافت‌تون از دین اسلام این بوده که به خاطر رعایت دستورهای دین باید دنیا تون آبادتر از افراد ...

اتفاقا خدا گفته مومن واقعی کسیه که هم دنیاش آبغد باشه هم آخرتش

بخدا حالم داره بهم میخوره مگه مرجع ما قران نیست پس کسی که عکسش عمل میکنه چطور سربلنده و ما سرویس شدی ...

اینجور سوالا بحث مفصل داره به اندازه کافی کتاب و کلیپ درموردش هست اینجا تا میخوای توضیح بدی تاپیک میترکه و اصلا جای مناسبی برای بحث مذهبی نیست

خب اگه شک داری توام برو حروم بخور شاید زندگیت آباد بشه😐چه توجیهایی دارین میکنین ، دوتا کتاب بخونین حداقل بعد یه دین جامعی که برای کوچکترین کارا هم راه و چاه نشون داده ،برای آب دادن به حیوون هم توصیه کرده و.....زیر سوال ببرین ، اونی که حروم خوره ظالمه زندگی خوبی داره؟خب توام برو همون راهو😏

بخدا حالم داره بهم میخوره مگه مرجع ما قران نیست پس کسی که عکسش عمل میکنه چطور سربلنده و ما سرویس شدی ...

سنت استدراجه عزیزم خدا از بدیه زیاد رهاشون کرده و به عبارت دیگه این نعمات داره کفه ی گناهانشونو زیاد تر میکنه که البته دیگه نمیشه بهش گفت نعمت 

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸

هیچکس خلاف قران سربلند نمیشه ما فک میکنیم دین یعنی عقاید کهنه و چیزای مسخره .... اما قران یه کتاب بسیار پیشرفتس ک ما احمقیم و درست ازش استفاده نمیکنیم 

این سایت جز تلف کردن وقت و عمرو اینترنتتون هیچکار دیگه ای براتون نمیکنه ...خودمم کم کم میخام برم 💔😐 میدونی بی ارزشی اطرافیانم کی برام ثابت شد؟زمانی که سگ ۱۰تومنی ارزشش برام از قیمت ادم تو دارک وب که ۲۰میلیارده برام بیشتر شد.....تازه تو از ۲۰میلیاردم یا شایدم بیشتر بارزشی اینو یادت نره 😉 خشونت علیه #زنان همیشه یه چشم کبود و دندون شکسته و خلاصه دهن پر خون نیست بابا گاهی وقتا اون اضطراب کوفتیه ک تو جون زن گذاشتن که فکر میکنه باید لاغر تر مهربون تر خوشکل تر #باکره تر خانه دار تر باشه تا خودشنباشه تا برای یه مرد کافی باشه 💔 اره همون نقابی ک تو صورت همه #زنان گذاشتن ازدواج مایه بدبختی و بزرگترین خشونت علیه یه زنه میدونی چرا؟! کدوم مردیه ک برده جنسی شبانه روزی داره بدش میاد کدومشون از کیسه بوکس مفتکی اشپز خدمتکار خیاط ودستگاه جوجه کشی بدش میاد؟ :) #نه.به.ازدواج.با.مرد.ایرانی. #نعلت.بر.زن.ستیزان 
فکرش رو بکن 80سال این دنیا عذاب بکشی

عوم خب بستگی داره همه که عذاب نمیکشن

‌گیسامو ول کنین من فقط نظرمو گفتم(:           ‌     ‌‌‌‌              ‌ ‌‌برای خوشبختیم و ایندم دعا میکنی؟    
یعنی من الان  خیلی خوبم که از بچگی دارم عذاب میکشم؟

ببینید یه جا تو قرآن میگه همه ی شما امتحان میشید،پس ممکنه این رنج برای امتحان شما باشه،برای ارتقای روحتون باشه برای صیقلی شدن روحتون...

یا ممکنه نتیجه یه کار اشتباه یا گناهتون باشه و به واسطه این رنج دارید پاک میشید..

و نکته ی دیگه اینه که خدا هیچ کس رو بیشتر از ظرفیتش تکلیف نمیده و نکته ی خیلی مهم دیگه اینکه همیییشه همیشششه همراه هر سختی آسونیم هست فقط باید متوجه اون آسونیه هم باشیم و کوچیک نبینیمش؛همه ی ما درسته با یه سری مشکلاتی تو زندگی روب رو میشیم ولی داشته هاییم تو زندگی داریم که به امید همون داشته ها باید شکر گذار باشیم و ادامه بدیم

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
ببینید یه جا تو قرآن میگه همه ی شما امتحان میشید،پس ممکنه این رنج برای امتحان شما باشه،برای ارتقای ر ...

والا من انقدر که دیگه از بچگی صیقلی شدم دارم تموم میشم مگه یه بچه چه گناهی کرده که باید 40سال تقاص پس بده؟ 

والا نه مال حرم خوردم،  نه زنا کردم،  نه قتل و جنایت کردم،  نه مال یتیم خوردم،  نه دزدی کردم،  نه خط قرمز بین  محرم و نامحرم چی میگن رعایت نکرده باشم، 

چه گناه بزرگی کردم باید 40سال عذاب بکشم؟ 

ببینید یه جا تو قرآن میگه همه ی شما امتحان میشید،پس ممکنه این رنج برای امتحان شما باشه،برای ارتقای ر ...

و اینکه خدا هیچ کس رو بیشتر از ظرفیتش... 

بخدا 10ساله ظرفیتم پره  دارم قاچاقی زندگی میکنم 5ساله مرده متحرکم فقط میخوابم و راه میرم ظرفیتم پره پره از تکمیل هم گذشته دیگه. 

بخدا میگم ذره ذره نکش،  یه دفعه بکش منو راحتم کن تموم کن 40سال گناهم هنوز پاک نشده؟ 

و اینکه خدا هیچ کس رو بیشتر از ظرفیتش...  بخدا 10ساله ظرفیتم پره  دارم قاچاقی زندگی میکنم ...

چی بگم عزیزم من که از زندگی شما خبر ندارم 

فقط اینو میدونم همه ی این رنجا بلخره تموم میشه 

دیگه از ایوب نبی که ببشتر رنج نکشیدید برای اونم بلخره تموم شد 

بعد مگه میشه آدم هیچ دلخوشی تو زندگیش نداشته باشه