sohaan مدیر عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 5606 عنوان کمک بچه ها | مشاهده متن کامل بحث + 92 بازدید | 18 پست من مهمان داشتم ی مقدار نقد خونه پول داشتم تا حالا چندبار اون مهمان اومده گم شده حالا چ خاکی تو سرم کنم کل خرج شب عید بود نمیتونم ب روی طرف بیارم چطوری غیر مستقیم بهش بگم خستم کردن 1401/12/11 | 17:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sohaan مدیر استارتر عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 5606 مثلا بگو پولمو گم کردم میخوام برم پیش یه نفر که بچه کوچک میبرن پیشش ومیدونن کی برداشته ( بچه می خواب ... میفهمه تو هوا چون خونمون بوده میترسم بلندمون کنن بگن بهمون تهمت الکی داری میزنی اون ک زیربار هرگز نمیره دردم این
مهساااهستم عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 7608 عزیزم تو کیفم بود خودم رفتم تو اتاق ده تومن هاش برداشتم بدم اسنپ موند تراول صدتومنی ها گفتم فردا جمع ... وااای من جات باشم اصلا نمیرم خونش خودشم راه نمیدم متنفرم از دزد .بیاد خونت نون ونمکتو بخوره دزدی هم بکنه بگونیستم جواب نده تلفتنو شُکر
sohaan مدیر استارتر عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 5606 وااای من جات باشم اصلا نمیرم خونش خودشم راه نمیدم متنفرم از دزد .بیاد خونت نون ونمکتو بخوره دزدی هم ... من اصلا نمیرم الان یک هفته هست مامانشون نیست هرروز بهشون غذا میدم قرار موهامو رنگ کنه لنگ اینم
sohaan مدیر استارتر عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 5606 از قدیم گفتن مالتو سفت بچسب همسایتو دزد نکن!دیگه بدتر اینکه شما هم میدونستی طرف همچسن اخلاقی داره،پس ... خیلیی حالم خرابه