به نطرتون برای لاغری حدود ۵ _ ۶ کیلو جراحی بهتره یا رژیم ؟ چرا ؟ شما دکتر خوبی رو هم می شناسید که پیشنهاد بدید ؟
لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه
عمل که الکی نیست اونم برا ۵,۶ کیلو،اینقد ضرر داره،تا ۱۰ کیلو اضافه وزنم خیلی راحت با ی رژیم معمولی کم میشه
خدای مهربونم خودت کمک کن هر چه زودتر ویزای بابام بیاد،خداجونم آرامش و محبت رو به زندگی خواهرم برگردون،خدای مهربونم کمک کن من یه پراید بخرم،خدای خوبم خودت کمک کن من معلم بشم،ممنون میشم برا امضام یه صلوات بفرستی مهربونم❤️❤️
عزیزم من ده کیلو با رژیم کم کردم عزیزم مربی خوب دارم با برنامه غذای و تمرینی خیلی کارش عالیه و اینکه بخوای میتونم آیدی بدم باهاش حرف بزنی و شروع کنی هزینه زیاد نمیگیره
عزیزم من ده کیلو با رژیم کم کردم عزیزم مربی خوب دارم با برنامه غذای و تمرینی خیلی کارش عالیه و اینکه ...
خیلی لطف میکنی عزیزم ممنون میشم
لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه
@Drwown فقط آیدی تلگرام کارشم عالیه و اینکه تضمین میکنم چون خودم باهاش کار کردم و راضی بودم
ممنون از لطفت عزیزم