2777
2789
عنوان

نامزدم میگه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1642 بازدید | 60 پست

من دقیقا اونجوریم که نامزدت میگه البته از اونورش افتادم 😂 این جمله عزیزم یه عکستو بفرس دلتنگتم تو همه پسرا مشترکه انگار ما کارخونه چاپ عکس داریم 😐😂

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️
عزیزم تمام پسرا سمج نمیخان اونم خاسته ازت فاصله بگیر بهترین مدل گفته ک تو خوشت بیاد همین

راست میگی خیلی بااحترام گفته...

من عاشق موسیقی‌ام اما بعضی از آهنگ‌ها خاطرات دردناکی رو زنده میکنن 𔓘🥀🪽

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربونت بشم خدا برای هم حفظتون کنه ♥️♥️🌹🌱

دردت بجووونم عزیزکمممم❤️❤️❤️

نمیدونم چجوری پسرا و مردا رو تحمل میکنید منکه بیشتر از ۵ دیقه هم نمیتونم نامزدمو تحمل کنم با اینکه ط ...

چون عاشقش نیستی دوست داشتن اصلی حسیه شبیه به والد به فرزند 

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️

کسیکه عاشقه داعم ۲۴ ساعت تو فکر طرفه وومیخاد کنارش باشه؟

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
نمیدونم چجوری پسرا و مردا رو تحمل میکنید منکه بیشتر از ۵ دیقه هم نمیتونم نامزدمو تحمل کنم با اینکه ط ...

عزیزدلمممم🌱🌱🌱

اخه اولا اینجوری نبودم همش میخواستم حرف بزنیم ولی الان سرده سرد فقط ب فکر درسمم هیچی دیگه یادم نیس

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
من دقیقا اونجوریم که نامزدت میگه البته از اونورش افتادم 😂 این جمله عزیزم یه عکستو بفرس دلتنگتم تو ه ...

خخخخخ عزیزدلمممم🥺🥺🥺😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️🧿🧿🧿🌹🌹🌹🌹🌱🌱🌱🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🦋🦋🦋🦋

اخه اولا اینجوری نبودم همش میخواستم حرف بزنیم ولی الان سرده سرد فقط ب فکر درسمم هیچی دیگه یادم نیس

چون هیجان بوده نه دوست داشتن 😐😂حالا اگه ادم خوبیه قدرشو بدون چون ادم سالم واقعا پیدا نمیشه

چون هیجان بوده نه دوست داشتن 😐😂حالا اگه ادم خوبیه قدرشو بدون چون ادم سالم واقعا پیدا نمیشه

اره اول جوگیر بودم وگرنه عشق واقعی با گذر زمان از بین نمیره

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
واااای ممنونم ازت🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌱🌱🌱🌱🥰🥰🥰🧿🧿🧿

فداتشم قشنگم 😍❤

یاد جمله افتادم که طرف میگفت برای حرف زدن و کمک کردن میشم مشاور درجه یک بعد برای خودم مثل روانیا عمل میکنم 😂😂😂😂😂

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
فداتشم قشنگم 😍❤ یاد جمله افتادم که طرف میگفت برای حرف زدن و کمک کردن میشم مشاور درجه یک بعد برای خ ...

خدانکنه خانوووم❤️❤️❤️❤️

باورت میشه منم اینجوریم؟!😁

آره کلا دیگه اعتدالو رعایت کن بزار خودش بیشتر پیگیرت بشه

این واقعا عالیه خخ😅😁😍

میخام همینکارو کنم🥲❤️

خدانکنه خانوووم❤️❤️❤️❤️ باورت میشه منم اینجوریم؟!😁

💋❤

بله چون خودم هستم مطمعنم😂😂😂

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤