2777
2789
عنوان

نامزدم میگه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1642 بازدید | 60 پست
واقعا اینارو گفت یا توهمات و تخیلات خودته؟  نه کارت اشتباهه

بنظرت خوبه ک اینو گفته؟

چیکار کنم!

من عاشق موسیقی‌ام اما بعضی از آهنگ‌ها خاطرات دردناکی رو زنده میکنن 𔓘🥀🪽

یک گل و در نظر بگیر اب بهش ندی اصلااا خب چی میشه ؟؟ پژمرده میشه 

حالا همون گل خیلی بهش آب بدی چی میشه ؟؟ خب خراب میشه 

ولی اگه میانه رو باشی گلت نه تنها خراب  نمیشه بلکه شکوفه هم میده

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرت خوبه ک اینو گفته؟ چیکار کنم!

نه خوب نیست

جانب اعتدال رو پیشه کن

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 
شاید زیاد دوست نداره قربون صدقه ش بری  میانه روی کن😁

واای خخ ولی واقعا دوسم داره

میگ دوستدارم برات کارای خیلی زیادی انجام بدم اون موقع قربونم بری ن الآن ک هیچ کاری برات نکردم..

حس میکنم خیلی بش چسبیدی پیگیرش شدی رو اعصابش بود 🤷اینجوری گفت ک هم قابل تحمل شه براش هم تو ناراحت ن ...

وااای چ حرفی زدی!!! شایدم..

آخه خیلی مشغله کاری هم داره..

بنظرت سمتش نرم تا اون بیاد؟

واای خخ ولی واقعا دوسم داره میگ دوستدارم برات کارای خیلی زیادی انجام بدم اون موقع قربونم بری ن الآن ...

خب راست میگه

ببخشید اینو خواهرانه میگم 

از قرار معلوم شما میانه روی رو بلد نیستی ۲۴ ساعت بهش چسبیدی و بهش محبت نشون میدی اونم تحملش رو نداره یه رابطه معقولانه میخواد 

اینجور گفته که ناراحت نشی و  یکم فاصله بگیری و اونم به کاراش برسه. تو خودت فرض کن پشت سر هم غذا بخوری بعدش چی میشه؟ تهوع و بالا آوردن 

پشت سر هم محبت کردن هم یعنی داری به زور بهش غذا میدی در حالی که اون سیره

به اندازه و به وقتش علاقتو نشون بده که ارزش داشته باشه

هر چیز زیادی تهوع اوره ،البته می‌دونم تو از روی خوش قلبیت بهش محبت می‌کنی ولی هر چیز به اندازه خوبه که دل آدمو نزنه

اینو خواهرانه بهت گفتم که بعدا آسیب نبینی♥️♥️

وااای چ حرفی زدی!!! شایدم.. آخه خیلی مشغله کاری هم داره.. بنظرت سمتش نرم تا اون بیاد؟

ان چه حرفیه؟ چرا فکر می‌کنی نباید سمتش بری؟ اینجور فکر میکنه منتشر بهونه بودی و دوسش نداری

یا مدام میچسبی یا میخوای به کل بزاریش کنار 

میانه باش عزیزم . یکبار تو پیام بده اگر بحث تموم شد دیگه چیزی نگو بزار یه قدم اون برداره

نه باید زیاد دور شی و فاصله بگیری نه اینکه دائم قربون صدقش بری

الآن همینکارو میخام بکنم