2777
2789
یه بار یه دکتر بهم گفت درد شدید بخاطر اینه که تخمک تبدیل به کیست میشه.بنظرم برو دکتر برات سونو و ازم ...

من دو روز اقدام کردم میزارم اگه حامله نبودم بعدش میرم 

مرسی از راهنماییت 🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پررنگ ها ولی یک درجه کمرنگ تر از خط دوم هستش  یعنی الان اقدام نکنم؟  میترسم آزاد شه متوج ...

عزیزم بخاطر جنسیت بچه زمان اقدام و تخمک گذاری باید چجوری باشه؟ بهم توضیح میدی چجوری استفاده کنیم اصلا؟ و اینکه من دوست دارم بچه دختر باشه، کی باید اقدام کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنی و بهم توضیح بدی، من بلد نیستم تازه میخوام اقدام کنم برای بچه، مرسی عزیزدلم

عزیزم بخاطر جنسیت بچه زمان اقدام و تخم گذاری باید چجوری باشه؟ بهم توضیح میدی چجوری استفاده کنیم اصل ...

پریودیت ک تموم شد یک روز در میان اقدام کن چیزای گرم و چیزایی ک بدن قلیایی میکنه استفاده نکن نزار اول شما ارضاع بشی اول ایشون چیزای ترش مصرف کنید 

سلام عزیزم اگر یک نوار رنگی در قسمت T و یک نوار رنگی در قسمت C ظاهر شود نتیجه مثبته اگر یک نوار رنگی فقط روی خط C ظاهر بشه نتیجه منفیه و اگر هیچ خط رنگی روی خط C  ظاهر نشد نتیجه نا معتبره دوباره باید تکرار بشه.

سلام انشاالله.که درست میشه توکل بر خدا،اگر دوست دارید درخواست دوستی بدم،یه سری چیزارو بهتون بگم

ممنونم من بی بی چکم یکم حاله داره احتمالا الان باردار باشم میخوام دو روز دیگه باز بی بی بزنم چون حالش خیلی کمرنگ هست 

خوشحال میشم

کیت بازم استفاده کردی عزیزم ؟ دستت اومد چه موقعی تخمک گذاری ذاری ؟

من با ترشح میفهمم متاسفانه حال روز خوبی ندارم الان سه روز خوردی عقب انداختم آزمایش دادم منفی بود چندتا علائم هم دارم دلخوشی گریه شوهرم تهش منفی فعلا افسرده یه گوشه افتادم 

سلام عزیزم خوبی گفتید بوشهری هستید

میخواستم بدونم نمایشگاه دفتر که بوشهر باز میشد

همون که تو راه بوشهر بود اون باز شده؟که قیمتاش مناسب تر بود 

«سوفی توی کتاب دنیای سوفی ام منتها ایرانیش»