2777
2789
نه بابا تفاهم داریم ک😁 اگه پسر بودم میگرفتمت از بس تفاهم داریم بعدشم سنی نداریم ک😁

😂😂😂  دیوونه. عاخه همه تو فامیل بهم میگن تو دگ خیلی اروپایی فک میکنی دگ تو ایران داری زندگی میکنی . جزو افراد کم حرف ولی پرحاشیه ام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂  دیوونه. عاخه همه تو فامیل بهم میگن تو دگ خیلی اروپایی فک میکنی دگ تو ایران داری زندگی م ...

اتفاقا بیشتر حرفا تو فامیل 

در مورد کساییه که کم حرفن

و اینکه دیگه تو عصر تکنولوژی باید عقاید پوسیده رو گذاشت کنار

اتفاقا بیشتر حرفا تو فامیل  در مورد کساییه که کم حرفن و اینکه دیگه تو عصر تکنولوژی باید عقاید ...

هرچقد من از فضولی و غیبت بدم میاد اینا بد درگیرشن. یجوراییه که میان تو روی آدم یسری سوالات رو میپرسن

هرچقد من از فضولی و غیبت بدم میاد اینا بد درگیرشن. یجوراییه که میان تو روی آدم یسری سوالات رو میپرسن

پری چیکار میشه کرد

عوض نمیشن گلم

من انقد جنگیدم ولی عوض ک نشد هیچ

بدترم شدن

حامله شدم من،نذاشتن یه ماه بگذره به همه گفتن

بعد بچم سقط شد

بازم نذاشتن بعد عید بشه

زود به همه گفتن

اخه خبر بچه دار شدن

یا سقط شدنش چه دردی از درد اونا دوا میکنه

من نمیدونم

پری چیکار میشه کرد عوض نمیشن گلم من انقد جنگیدم ولی عوض ک نشد هیچ بدترم شدن حامله شدم من،نذاشتن ...

وای تو چرا بهشون گفتی. وقتی حرفی رو ک خودت نمیتونی نگهداری چطور انتظار داری بقیه نگهدارن? وقتی قطعی نشده یه کاری نباید بگی اصلا

وای تو چرا بهشون گفتی. وقتی حرفی رو ک خودت نمیتونی نگهداری چطور انتظار داری بقیه نگهدارن? وقتی قطعی ...

پری شوهرم از ذوقش به پدر مادرش گفت بعد بهشون گفت به کسی نگید

نذاشتن یه ذره از حرف پسرشون بگذره

انقد به مهران گفتم

گفتم اقا جان تا سه ماهگی میگن بچه پایدار نیست

نگین

کو گوش شنوا

پری شوهرم از ذوقش به پدر مادرش گفت بعد بهشون گفت به کسی نگید نذاشتن یه ذره از حرف پسرشون بگذره انق ...

دگ از این به بعد تجربه شد براتون تا یه کاری قطعی نشده به کسی نگین. دگ زندگی مشترکه دیگ باید بین خودتون باشه علنی نکنین حتی پدر و مادر. اونا پیرن همینجوری بزرگ شدن الو تو دهنشون خیس نمیخوره