2777
2789
عنوان

من خیلی زشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 42 پست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

عزیزم الان که دیگه زشت بودن معنای نداره

یاد بگیر چطور آرایش کنی که زیباتر به نظر بیای

ابروهاتو مدل دخترونه بردار و اگر میتونی بینیتم عمل کن(خودمم چتدوقت دیگه قراره عمل کنم)

برای پوستت ماسک های مختلف بزار (نشاسته رو پودر کن و با ماست ترکیب کن و هفته ای دوبار بزار) خییلی سفید میشی

عزیزم من یه قصه ازمادربزرگم تعریف میکنم یه خانوم که فکرمیکرده خیلی زشته میره لب چشمه میشینه یه فرشته کنارش میاد میگه چراناراحتی وگریه میکنی؟زنه بهش میگه من خیلی زشتم بعد یه زنه خیلی خیلی زیبا داشته ازدور میومده به فرشته میگه کاش من مثل اون زن زیبا بودم فرشته بهش میگه اون زنه زیبا همزاد توئه وشوهرت تورو اون شکلی میبنه 😍دخترگل یه جامن خوندم هیچ زنی زشت نیست فقط زنهایی زشت بنظرمیان که نمیتونن خودشو قشنگ نشون بدن ....اینم بهت بگم زیباترین زنهای دنیا هم فکرمیکنندزیبا نیستند چون زیبایی نسبی هست ازنظر یع نفر من زشتم ولی ازنظر یع نفردیگه قشنگم 

هربار احساس میکنم در زندگی از دیگران عقب افتاده ام،به خودم یادآوری میکنم :وقتیکه دیگران مشغول ساختن زندگیشان بودند من مشغول جان بدر بردن بودم