2777
2789
عنوان

وسواس فکری

208 بازدید | 13 پست

سلام خوبید ؟ من تو  اوایل بارداریم وسواس فکری گرفتم اوایل همش دستامو میشستم در حالی که الکی میشستم الان یکم بهتر شدم بخاطر اینکه دعا میخونم نماز زیاد میخونم همش تو سجده میرم خداراشکر بهتر شدم  اگه کسی وسواس فکری شدید داره یکم از این کارا کنه بخدا نتیجه میگیره ممنون از اینکه خوندید ♥ 

اگه کسی هم راهکاری داره بگه شاید یکی درست شد با حرف شما ♥

پسر قشنگم خوشحالم که صحیح و سالم دنیات اوردم♥قدمت مبارکمون باشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم وسواس فکری دارم ولی از نوع دیگش

فقط اینو بگم دکتر نرید نمیتونه کمکی کنه بهتون فقط فقط خودتون میتونید به خودتون کمک کنید وسواس فکری رو ادم باید خودش حل کنه به چی وسواس دارید؟ چند سالتونه؟

فقط اینو بگم دکتر نرید نمیتونه کمکی کنه بهتون فقط فقط خودتون میتونید به خودتون کمک کنید وسواس فکری ر ...

۱۹ سالمه

در مورد همه چی چرا چرا میاد به ذهنم و یجورایی شک دارم همش به همه چی میدونم باید بیخیال بشم تا خوب بشم ولی موقع بیخیال شدنم مثلا حواسمو پرت میکنم به یه چیزی درمورد همون چیز تو ذهنم چرا چرا میاد بخاطر همین نمیتونم حواسمو پرت کنم . و بخاطر همین چرا چراها میگم درست و غلطو دیگه نمیدونم کدومه

۱۹ سالمه در مورد همه چی چرا چرا میاد به ذهنم و یجورایی شک دارم همش به همه چی میدونم باید بیخیال بشم ...

وای عجب  مثلا میگید چرا غذا تنده ؟ یعنی چی چرا چرا میکنید؟ یا مثلا ده بار از متن کتاب میخونی؟

وای عجب  مثلا میگید چرا غذا تنده ؟ یعنی چی چرا چرا میکنید؟ یا مثلا ده بار از متن کتاب میخونی؟

نه ده باز از کناب نمیخونم فقط هرکاری میکنم یا هرچی میبینم همش میگم چرا مثل همون غذا  چرا تنده و میگم معنیش یعنی چی 

هر تصمیمی میگیرم شک میکنم و همش و میگم من درست و غلطو نمیفهمم چون اگه میفهمیدم وسواس نداشتم و شک نمیکردم

نه ده باز از کناب نمیخونم فقط هرکاری میکنم یا هرچی میبینم همش میگم چرا مثل همون غذا  چرا تنده و ...

نه ببینید این فکرا رو نکنید فقط با این کار خودتونو اذیت میکنید  کتاب شکرگزاری رو بخونید خیلی خوبه انشالله کمکتون میکنه 

خو واقعی نیستن که مثلا شک میکنید عه ایا فلان کتابو برداشتم یا نه؟

نه شکام اینطوری نیست ک کتابو برنداشتی یا گازوخاموش نکردی نه

بیشتر اینطورین که همش میگم چرا ، و میگم شاید شکام درست باشن و هی پی شونو میگیرم

نه شکام اینطوری نیست ک کتابو برنداشتی یا گازوخاموش نکردی نه بیشتر اینطورین که همش میگم چرا ، و میگم ...

نه درست نیستن این شک ها یمدت پیشونو نگیرید ببینید چی میشه

نه درست نیستن این شک ها یمدت پیشونو نگیرید ببینید چی میشه

اخه میخوام پیشونو نگیرم ولی باز میگم مگ تو وسواس نداری پس چطور میدونی بیخیالی کار درستیه؟اخه میگم من ک به همه چی شک دارم پس  چطور ب این کارم شک نداارم؟

اخه میخوام پیشونو نگیرم ولی باز میگم مگ تو وسواس نداری پس چطور میدونی بیخیالی کار درستیه؟اخه میگم من ...

نه ببینید این فکر رو نکنید بگید به خودتون من دیگ شک ندارم پس بیخیالش اگه یهو خواستید فکر کنید بهش یه اب به صورتتون بزنید و خودتونا مشغول کنید از ذهنتون میره 

به هر چیزی شک میکنید رو برگه بنویسید اتیشش بزتید تا دیگ از ذهنتتون بره