2777
2789
عنوان

استخدام آموزش پرورش

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 32 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون  ب هیچی فکر نکردن  چون  باید ببینیم و بشین کنار و حسرت بخوریم.  & ...

دقیقا.من با رشته کامپیوتر ۱۰ ساله نیروی آزادم و معلم موفقی هستم (چند صد ساعت کلاس و ضمن خدمت و چندین لوح تقویر معلم برتر)

ولی به خاطر رشته ام استخدام نمیشم.اگر امسال هم رشته منو نخوان با تمام توانایی هام تدریس رو کنار میگذارم.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
پارسال خیلی رشته فنی گرفتن آخه یعنی امسال کلا فنی حذف شده؟؟؟؟؟؟؟

اره دفترچش ک اینو میگفت

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

یعنی یه دفترچه دیگه باز میادظ؟ من سال اول آزمون میخوام بدم مشاوره هم گرفتم بهم نگفتن دفترچش جدا میا ...

آره عزیزم طبق خبری که شنیدم آزمون دبیریا جداست و دفترچش سال جدید میاد.نمیشه دبیری نگیرن که.

نخ_کش_شد_هرآنچه_در_خیالم_بافتم🙃💔
دقیقا.من با رشته کامپیوتر ۱۰ ساله نیروی آزادم و معلم موفقی هستم (چند صد ساعت کلاس و ضمن خدمت و چندین ...

خب الان تکلیف چیه؟

برو دفتر چه رو نگاه کن اصلا اسمی از رشته های فنی نیست

دقیقا.من با رشته کامپیوتر ۱۰ ساله نیروی آزادم و معلم موفقی هستم (چند صد ساعت کلاس و ضمن خدمت و چندین ...

میشه اطلاعات به دست آوردی به منم اطلاع بدی؟

من خیلی سر در گم شدم

آره عزیزم طبق خبری که شنیدم آزمون دبیریا جداست و دفترچش سال جدید میاد.نمیشه دبیری نگیرن که.

گلم میشه اگه منبع خبرتو پیدا کردی به منم بگی برم ببینم که کجا باید منتظر دفترچه باشم

چون توی سازمان سنجش هیچی نزده

خدا کنه سالهای پیش همه با هم بودن درسته ؟؟؟؟

بله باهم بودن.امسال مثل اینکه جدا کردن.چون تو این دفترچه فقط برای مدارس ابتدایی نیرو میخوان.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

گفتن تابستون شاید ی آزمون بذارن برای دبیری ولی همیشه دبیری یه نفرو تو کل استان می‌خوان یعنی ظرفیتش خیلی پایینه 

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼