2777
2789
عنوان

جرررر😂😂😂+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1157 بازدید | 52 پست
این که چیزی نی دوستای ابجیم یکی نوشته باش من اسیه ام تو دوروک من باش ینی جرر خوردم کلاس چهارمه😐🤣🤣 ...

اینا فیلم ترکی میبینن😂😂😂😂💔

😐        🥴         🙄         😑                                  \|/        \|/         \|/         \|/                                  \  /       \   /        \  /         \ /            آدم وقتی تو نی نی سایته👆                                     اینام آدمن دیگه من چکار کنم سرو گردنشون از هم جدا افتاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیاید قبول کنیم هممون تو این سن سم بودیم من خودم تو استاتوس لاین نوشته بودم یا درکم کن یا شرکم کن🗿 ...

خدایااااا🤣🤣🤣🤣🤣🤣

نخندونین منو توروخدا پسرم الان بیدار میشه🤣🤣🤣🤣

خستم از جماعت زنده کش مرده پرست🖤

چی بگم این بچه ها رد دادن خواهرشوهرم 15سالشه بیو نوشته تجربه هامون بیشتر از سنمون ی چیزای میزاره هنگ میکنی 

فامیلون17سالشه ازدواج کرده بیو نوشته بمونی بمانی ببینند بمیرند حالا شوهر مالی نیس اصلا ن قیافه ن تحصیلات ن پول 

اه چقد گیر الکی میدین ناراحتین نگاه نکنید به شما چ ربطی داره دوس داشته عکسو اینجا بزاره  ...

👌

😐        🥴         🙄         😑                                  \|/        \|/         \|/         \|/                                  \  /       \   /        \  /         \ /            آدم وقتی تو نی نی سایته👆                                     اینام آدمن دیگه من چکار کنم سرو گردنشون از هم جدا افتاد
چی بگم این بچه ها رد دادن خواهرشوهرم 15سالشه بیو نوشته تجربه هامون بیشتر از سنمون ی چیزای میزاره هنگ ...

واییی بمونی بمانی ببینند بمیرند🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اینا فیلم ترکی میبینن😂😂😂😂💔

ارهه😂😂💔

زادهِ ی بلوچ از دیار بلوچستانم🤍🐳.                                    +باب اسفنجی:هر ضربه ای ک میخورم از سادگیمه!          پاتریک:ساده نباش راه راه باش:)                                                                       باز میشه این در،صبح میشه این شب🖤🕊️.                                                                            در ستایش خاطرِ اسوده و فراغتِ بال✨🌱_
عزیزم کسی برا عکسش نخندید که برا سنشون واقعا خنده داره 

من اصلا کاری ندارم که به چیش خندیدن یا نخندیدن 

من خودم ب سیس عکسشو بک گراندش خندیدم🤷🏻‍♀️ 

منظورم این کاربرایی هست ک میگن چرا عکس دختررو گذاشتی 

اینا ک فاز حلال حرومی میگیرن  ولی با کله واسه دیدن عکس مردم میانو میگم 

🥴😂😂💔

سلام اجی خوبی 

💔💔💔💔💔بهت گفتم چیا اذیتم میکنه و با همونا اذیتم کردی! 😊 اینکه یکیو بین زمین و هوا معلق بزاریم نه انسانیه نه شرافتمندانه ک با احساسش بازی کنی کلی دروغ ادم ها به اندازه کافی خستن ادم ها خسته ترشون میکنن خطرناک تر از انسان موجود دیگه ای رو کره زمین ندیدم😣 آدم از کسی ک دوسش داره حتی یه روزم نمیتونه بی خبر باشه بی خبری و بی تفاوتی یعنی از اولم برام مهم نبودی همه متوجه بی احترامی میشن فقط بعضی وقتا طرف انقد یکیو دوست داره ک هی بهش فرصت میده به امید اینکه درست میشه و هر بار بدتر میشه تا جایی دیگ کاملا ناامید میشه و میره و دیگ هیچ راهی نمیمونه و هیچیم درست نمیشه و مثل قبل نمیشه کاش بدونیم یکی کوتاه میاد خر نیست فقط از دوست داشتنه ولی خب یه وقتایی انگار هرچی تلاش کنی نمیشه بدترم میشه