2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیادسخت نگیر

چشم عزیزم 🌹❣️

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
خب تغییر موضع نده چشم سبز.  خودتم به اون راه نزن  کاربر فرفری بود پرید به من گفت تا شما ...

بحث نکن با من 🤦🏻‍♀️نیومدم دعوا کنم 

میگم خودتو خالا بیگناه نکش بیرون 

من از اول تا اخر دعوا ها بودم 

شما هم کم بلبل زبونی نکردیا

اره عزیزدلم اوو کاش قبل خواب میرفتی زوربزن دوباره میخوابی

😅😅😅

من همیشه قبل خوابم میرم 

ولی خب کلا زیاد دسشویی میرم

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
حالا چه ربطی داره که باز میخای دعوا راه بندازی 😥 استغفرلله

واااا خو موضوع تاپیکه رو ببین منم جواب دادم 

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
هیچی صحبت شیطون بود، و اعصابا داغون،،ناراحت نباش از پیامای من،،حلال کن 

توام حلال کن ..خیلی معذرت میخوام اگه چیزی گفتم..

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار
بحث نکن با من 🤦🏻‍♀️نیومدم دعوا کنم  میگم خودتو خالا بیگناه نکش بیرون  من از اول تا اخر ...

ول کن امشب دیگه حال خندیدن ندارم تو دیگه نخندونم

تودیگه کی هستی که قضاوت میکنی؟ نکنه توهم از اینکاذایی؟