2777
2789
یه دختر ارومیه یی ترک هستن که با یه پسر ارومیه یی سنی ازدواج میکنن که نگو یکی از سرباز داعش بوده

این که میدونم کل فیلم رو دیدم 

شخصیتی که از روی زندگیش فیلم رو ساختن رو کنجکاوم،بدونم کیه چه شکلیه

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چون تکنولوژی قبول ندارن که

یعنی تفنگ و ماشین و لب تاپ تکنولوژی نیس  

بر چهره ی دلگشای مهدی صلوات..اللّهُم صَل عَلی محَمَد وَآل مُحمد وعَجِّل فرَجَهُم ، برای تعجیل در ظهور صلوات و دعای فرج فراموش نشود...حاجت روایی باشین  
دیاکو  دراصل سردار سلمیانی بودن واون انگشتر هم انگشتری بود که رهبر هدیه داده بودن بهشون با اون ...

کی گفته سردار سلیمانی بود 

چرا از خودتون حرف در میارین و داستان مینویسن

نه اول فیلم و نه آخر فیلم هیچ نگفتن که این فیلم برای حاج قاسم هست.

مدافعان حرم و سرداران دیگری هم هستند در برابر داعش وایستادند مثلِ دیاکو و از رهبری انگشتر گرفتن

قرار نیست هر فیلم و سریالی که یکی مثلِ دیاکو هست بگن حاج قاسمه

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من :)
این فیلم واقعیه . ایسان الان بناب زندگی میکنه من از نزدیک دیدمش

چند سال از اون ماجرا گذشته؟

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
این فیلم واقعیه . ایسان الان بناب زندگی میکنه من از نزدیک دیدمش

چجوری دیدیش 

هم شهری هستین؟ 

بر چهره ی دلگشای مهدی صلوات..اللّهُم صَل عَلی محَمَد وَآل مُحمد وعَجِّل فرَجَهُم ، برای تعجیل در ظهور صلوات و دعای فرج فراموش نشود...حاجت روایی باشین  

من فقط در عجبم که چجوری با اون ماشین داغون وقیافه های زار وخسته از موصل تا سنندج اومدن،یعنی از مرزرد شدن نکردن یه آمبولانس بدن حداقل پیکرشهیدرو توش بزارن یا دیاکو رو،مگه میشه!!!!انگار از موصل تا سنندج یه ده دقیقه راه بود فقط

الهی وربی من لی غیرک
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز