2777
2789
عنوان

کیامثل من واسه عید هیچی نگرفتن☹

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 53 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه حسش نیست .‌اصلا حال و حوصله عید ندارم . 

خودمم که از بهار و تابستون متنفرم بدتر .‌

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه داشته باشی سخته😢آدم دلش برای بچه میسوزه خب

بچم کوچیکه زیاد متوجه نیس ولی خوب خودم دلم گرفته پارسالم هیچی نگرفته بودم امسالم نشد بگیرم دیگه لباسام داغونه 😑😑مامانم گف پول میدم لباس بگیر برا عیدت ولی قیمتا رو که میبینم نهایت بشه با پول اونا یه مانتو بگیرم

من

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
منم نگرفتم حسش نیست اصلا پولم دارما ولی نمیدونم چرا انگااارنه انگار مهم نیست اصلا عادی شدی انگار ...

پولاتو بده من برم بگیرم 😅😅😅😅مگه بقیه ول میکنن اونم فامیلای شوهر😑اه متنفرم از عید وعیددیدنی

2790
2778
2791
2779
2792