خوب دیگه ببین مهمه پس منم از الان سر یه بنده خدایی دارم حرص میخورم میگه نمیکشم ولی زیاد هوس میکنم ...
ببین اگه دوست داشته باشه هرکاری که بگی انجام میده من بهش گفتم نکش گفت چشم از اون روز به بعد هم کسی سیگار دستش ندیده
امروز 4 فرودین ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم واسه شادی روح محمدم هر کاری بکنم نه اینکه خودمو ازار بدم 💔🥲 درسته سخته با نبودش زندگی کردن ولی من برمیگردم به خاطر خانوادم🥲🖤
امروز 4 فرودین ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم واسه شادی روح محمدم هر کاری بکنم نه اینکه خودمو ازار بدم 💔🥲 درسته سخته با نبودش زندگی کردن ولی من برمیگردم به خاطر خانوادم🥲🖤
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
انشالله اون چیزی که به صلاحتونه اتفاق بیفته گلم. هیچ وقت چیزی رو بزور از خدا نگیر
من بدون اون نمیتونم حتما خدا حواسش بهم هس😅💔
والا اینم همینه ولی ترسیدم راستش من تا یه پسری میدیدم سیگاریه میذاشتمش کنار ولی این یکیو نم ...
بشین حرف بزن باهاش سیگار چیزی نیست که نتونه ترک کنه