2777
2789

بسم الله الرحمن الرحیم💟

دوست خوبم سلام، به جمع ما خوش آمدید🌸

🌱الهی قَدْ سَتَرْتَ عَلَیَّ ذُنُوباً فِی الدُّنْیا، وَاَنَا اَحْوَجُ اِلی سَتْرِها عَلَیَّ مِنْکَ فی الاُْخْری،

خدایا براستی تو گناهانی را در دنیا بر من پوشاندی که من به پوشاندن آنها در آخرت محتاج ترم

اِلهی قَدْ اَحْسَنْتَ اِلَیَّ اِذْ لَمْ تُظْهِرْها لاَِحَد مِنْ عِبادِکَ الصّالِحینَ، فَلاتَفْضَحْنی یَوْمَ الْقِیمَةِ عَلی رُؤُسِ الاَْشْهادِ،

خدایا به من نیکی کردی با اینکه آشکارش نکردی برای هیچیک از بندگان شایسته ات پس در روز قیامت در برابر دیدگان مردم مرا رسوا مکن

😍 (بخشی از مناجات شعبانیه)

تلاوت یک صفحه از قرآن کریم همراه با تدبر در معانی؛

🎆وعده امشب ما: صفحه سی و هشتم قرآن کریم: سوره بقره، آیات ۲۳۴ الی ۲۳۷

اعوذ بالله من الشیطان الرجیم

«بسم الله الرحمن الرحیم ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ العلی العظیم» «أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ» لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ  فَاسْتَجَبْنا لَهُ وَ نَجَّيْناهُ مِنَ الْغَمِّ وَ كَذلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ🌷سبحان الله و الحمد لله و لا اله الا الله و الله اکبر 💟 استغفرالله ربی و اتوب الیه 🌸 اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ 🌹اَللَّهُمَّ ارْزُقنا رِزْقاً حَلاَلاً طَیِّباً واسِعاً🎉 ربَنا اتِنا فِی الدُّنْیا حَسَنَهً وَ فِی‌الاخِرَهِ حَسَنَهً وَ قِنا عَذابَ النّار وَ عَذابَ الْقَبرِ بِرَحْمَتِکَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ 😍«السَّلامُ عَلَيْكَ يَا صاحب‌ الزمان»🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹

تقدیم به روح پاک ۱۴ معصوم (ع) و شفاعت خواهی از ایشان، فرج امام زمان (ع)، روح پاک عزیزان سفر کرده، سلامتی و عاقبت بخیری و حاجت روایی فرزندان، عزیزان و همه شما همراهان بزرگوار 😍التماس دعا🌸

🌸 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸

ان شاءالله حاجت روابشین 🌺

به قول شهید حججی عزیز 🌺🌺سعی کن خوب زندگی کنی  اگر خوب زندگی کنی خداعاشقت میشه که اگر عاشقت بشه خوب خریداریت میکنه🌺🌺🌺⁦♥️⁩برای ظهورامام عزیزترازجانم . اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک فرج 😍😍🌱

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10477518/میایید-به-عشق-امام-زمان-علیه-السلام-قرآن-بخونیم-بامعنی-فارسی

به قول شهید حججی عزیز 🌺🌺سعی کن خوب زندگی کنی  اگر خوب زندگی کنی خداعاشقت میشه که اگر عاشقت بشه خوب خریداریت میکنه🌺🌺🌺⁦♥️⁩برای ظهورامام عزیزترازجانم . اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک فرج 😍😍🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای کااااش تفسیر هم میزاشتید اونوقت نور علی نور میشد

دوست عزیزم سلام به جمع ما خوش آمدید 🌸 سپاس از پیشنهاد شما🌹 در روزهای قبل به صورت موردی تفسیر برخی از آیات آمده است🌷 ان شاءالله اگر عمری و توفیقی باشد در آینده برنامه ای هم برای تفسیر خواهیم داشت😍

ممنون من از اول توی جمع شما بودم❤

سپاس که همراه ما هستید😍 ما به حضور عزیزانی چون شما افتخار می کنیم🌹 تفسیر اصولا حجم بالایی دارد و بهتر است به صورت آیه به آیه آورده شود که چند موردی دوستان همراه در روزهای قبل گفته بودند و یا پرسیده بودند که به صورت موردی آورده شد. اتفاقا پیشنهاد شما بسیار بسیار بسیار عالی است و باعث تأمل بیشتر و بهتر در آیات خواهد شد ولی برای این که عزیزان همراه در حداقل زمان ممکن بتوانند از این فرصت شبانه بهره مند شوند در حال حاضر هر شب یک صفحه به همراه ترجمه آورده شده است. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹 آرزومند آرزوهای خوبتان هستم 😍

سپاس که همراه ما هستید😍 ما به حضور عزیزانی چون شما افتخار می کنیم🌹 تفسیر اصولا حجم بالایی دارد و ب ...

ممنون از لطفتون

به نظرم میتونین تفسیر رو هم آخر مطالبتون بذارین تا اون کسی که دوست داره بهره ببره و کسی هم که فقط بخاد معنی رو بخونه هیچ مانعی براش نیس

من خودم خیلی دنبال همچین موقعیتی بودم که تفسیر بخونم با این شرایط

تفسیر صفحۀ ۳۸ قرآن کریم - سورۀ بقره - آیه ۲۳۴ - تفسیر نور:«وَ الَّذِینَ یُتَوَفَّوْنَ مِنْکُمْ وَ یَذَرُونَ أَزْواجاً یَتَرَبَّصْنَ بِأَنْفُسِهِنَّ أَرْبَعَةَ أَشْهُرٍ وَ عَشْراً فَإِذا بَلَغْنَ أَجَلَهُنَّ فَلا جُناحَ عَلَیْکُمْ فِیما فَعَلْنَ فِی أَنْفُسِهِنَّ بِالْمَعْرُوفِ وَ اللَّهُ بِما تَعْمَلُونَ خَبِیرٌ»

و کسانی از شما که می‌‏میرند و همسرانی باقی می‌‏گذارند، آن زنان باید چهار ماه و ده روز خویشتن را در انتظار نگاه دارند و چون به پایان مهلت‌(عدّه)شان رسیدند، گناهی بر شما نیست در آنچه (می‌‏خواهند) دربارۀ خودشان به طور شایسته انجام دهند. (و با مرد دلخواه خود ازدواج کنند) و خداوند به آنچه عمل می‌کنید آگاه است.نکته‌های سور‌ۀ بقره - آیه ۲۳۴:در تفسیرالمیزان، گزارشی از عقاید اقوام و ملل مختلف، در مورد زنانی که شوهران خود را از دست می‌‏دهند، آمده است. در آنجا می‏‌خوانیم: برخی اقوام معتقد بودند که باید بعد از مرگ شوهر، زن را زنده بسوزانند. و برخی دیگر می‌گفتند که او را به همراه شوهر، زنده در زیر خاک دفن کنند. بعضی از اقوام برای همیشه ازدواج مجدّد همسر را ممنوع می‌دانستند. و برخی زودتر از یک‌سال و یا نُه‌ماه را مجاز نمی‌‌دانستند. در میان بعضی از اقوام رایج بود که اگر مرد وصیّت کند، باید تا آن مدّت که وصیّت کرده همسرش ازدواج نکند و برخی نیز از همان لحظۀ مرگ، ازدواج مجدّد را مجاز می‌‏دانستند. در میان این عقاید انحرافی که افراط و تفریط در آنها نمایان است، اسلام نظریۀ خود را مبنی بر نگاه داشتن عدّه و سپس اجازۀ ازدواج با مرد دلخواه را در چارچوب شایستگی و معروف بودن، ارائه داده است. در مدّت چهار ماه و ده روز عدّۀ وفات، روشن می‌‏شود که آیا زن باردار است یا نه. به‌علاوه اگر زن بعد از فوت شوهر بلافاصله با مرد دیگری ازدواج کند، احساسات و عواطف بستگان شوهرِ قبل جریحه‌دار می‌‏شود. البته این مدّت در مورد زنانِ غیر باردار است و زنان باردار باید تا وقت وضع حمل عدّه نگهدارند. قرآن در بیشتر موارد مربوط به ازدواج، کلمۀ «معروف» را به کار برده است؛ این نشان‌دهندۀ آن است که اساس هر گونه تصمیم باید عاقلانه و شرع‌پسند باشد.پیام‌های سورۀ بقره - آیه ۲۳۴:۱. مرگ، نابودی نیست؛ بلکه باز پس‏ گرفتن کامل روح از جسم است. کلمۀ «توفی» به معنای گرفتن کامل است. «یُتَوَفَّوْنَ مِنْکُمْ» ۲. زن، به محض فوت شوهرش، حقّ ازدواج با دیگری را ندارد. «یَتَرَبَّصْنَ بِأَنْفُسِهِنَّ» ۳. بستگان شوهر، حقّ دخالت در تصمیمات زنان بیوه را ندارند. «فَلا جُناحَ عَلَیْکُمْ فِیما فَعَلْنَ» ۴. ایمان به اینکه همۀ کارها و تصمیمات ما زیر نظر خداوند است، بهترین پشتوانۀ تقواست. «وَ اللَّهُ بِما تَعْمَلُونَ خَبِیرٌ»