2777
2789
الهی ازدواج کنیم با هرکی ک صلاحمونه

عزیزم برامن خاستگار نبود فقط سالهای سال عاشقانه باهم بودیم نه یه عشق کوچیک نه ما بدون هم نفس نمیتونستیم بکشیم تا جور شد ک ازدواج کنیم اما نشدالان ماههاس اصلا زندگی نکردم دیگه و میدونم بدون اون تاآخر عمرم حالم همینه 

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 
عزیزم برامن خاستگار نبود فقط سالهای سال عاشقانه باهم بودیم نه یه عشق کوچیک نه ما بدون هم نفس نمیتونس ...

الهی فدای دلت منم یکی بود دقیقا عاشق هم بودیم ب قول تو نفسم نمیتونستیم بکشیم بدون هم. پس واقعا درکت میکنم چه شرایطی داری. آیات قرانی مخصوص  مهر و محبت و بخون بعدشم اینه سوره ناس و فلق و زیاد بخون در طول روز ک اگ طلسمی چیزی داره بره و برات برگرده ان شاءالله خدا حاجتتو بده❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم برامن خاستگار نبود فقط سالهای سال عاشقانه باهم بودیم نه یه عشق کوچیک نه ما بدون هم نفس نمیتونس ...

آرزو میکنم بهم برسید خدا به دلت آرامش بده

منم ی  جورایی  مشکلم مثل شماهست

به درخواست خودم کاربریم تعلیق میکنم،خدانگهدار همه دوستان خوبم🌹
الهی فدای دلت منم یکی بود دقیقا عاشق هم بودیم ب قول تو نفسم نمیتونستیم بکشیم بدون هم. پس واقعا درکت ...

سوره بقره رو الان نزدیک ۴۰ روزه دارم میخونم حتی تو نمازامم فلق و ناس میخونم توروخدا برام‌دعا کنین برگرده ازدواج کنیم داغونم

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 
آرزو میکنم بهم برسید خدا به دلت آرامش بده منم ی  جورایی  مشکلم مثل شماهست

ان شاالله شما هم امسال به هم برسین 

سوره بقره رو الان نزدیک ۴۰ روزه دارم میخونم حتی تو نمازامم فلق و ناس میخونم توروخدا برام‌دعا کنین بر ...

دعا کردم عزیزالهی ک خدا حاجت دلتو بده

بقره میخونی سردرد و اتفاقات عجیب غریب نمیوفته؟

کاش بزاری با صوت هم پخش بشه

دعا کردم عزیزالهی ک خدا حاجت دلتو بده بقره میخونی سردرد و اتفاقات عجیب غریب نمیوفته؟ کاش بزاری با ...

صبحها صوتش میذارم توخونه عصرا قبل غروب خودم میخونم چرا موقع خوندنش یه حس بیقراری وحشتناکی دارم و همش حس ناامیدی بهم دست میده اون اوایلم ک خوابای بدی میدیدم و خیلی سردرد میشدم 

دعا کردم عزیزالهی ک خدا حاجت دلتو بده بقره میخونی سردرد و اتفاقات عجیب غریب نمیوفته؟ کاش بزاری با ...

ممنون عزیزم ان شاالله خودتم خیلی زود حاجتت رو بگیری ودلت شاد بشه