2777
2789
معلومه ک داره تازه بچه کوچیکم داره ی دختر ی پسروخودش هرکیم میبینه باخودش میاره توراهم زنگ میزنع میگه ...

😐😐😐😐افسردگی داره

چقدر غیرعادیه 

نمیفهمه زن شوهر میخوان تنها باشن

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐😐😐😐افسردگی داره چقدر غیرعادیه  نمیفهمه زن شوهر میخوان تنها باشن

میخوادمنودق بده بخدا ازعمده نوار...شتیشووسط حال ماعوض می‌کنه یامیزاره روصابون توحموم انگاردسشویی اختراع نشده خونه خودش اصلااینکارارونمیکنه

میخوادمنودق بده بخدا ازعمده نوار...شتیشووسط حال ماعوض می‌کنه یامیزاره روصابون توحموم انگاردسشویی اخت ...

😲😲😲😨😳😳چقدر بیشعوره

یزیدابن معاویه س من با اینکه مجردم ولی اعصابم نمیکشه برا این چیزا 

من غلط بکنم زندگی روازبچم بگیرم ی ماه خونش باشم

گفتم شماهم حق دارید والا...

اگر جایی داشته باشه 

مهمان یک روزه خوبه نه بیشتر...

وقتی آدم مستقل میشه سخته زندگی رو شریک بشود با دیگران حتی پدرومادر خودت برای چند روز.

خدا بهتون کمکی بکنه

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
😲😲😲😨😳😳چقدر بیشعوره یزیدابن معاویه س من با اینکه مجردم ولی اعصابم نمیکشه برا این چیزا 

بخدا شوهرنکن یامیکنی باکسی ازدواج کن مادرنداشته باشه

گفتم شماهم حق دارید والا... اگر جایی داشته باشه  مهمان یک روزه خوبه نه بیشتر... وقتی آدم مست ...

دیگ مریض شدم بقران ازاینافقط ی مشت قرص برام مونده هیچکاریم نکرده تاحالابرام ب عنوان مادرشوهر ی دونه آدامسم نخریده حتی سر عروسی ک بگم کاری کرده

مامان بابای من اینقدباشعورن میگن تومستاجری جای اینکه مابیایم توبیامهم دیدنه این وحشی اشغال نمیفهمه

ببین منکه تجربه ندارم یه چیز میگم میری انجام میدی بدتر میشه ولی با مشاور حرف بزن یه راه خوب بهت بگه